Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tímto nás chtějí přinutit dívat se na recenze od Pavla? :D
  • Stejně nic nevyhraju... tak jako dycky. Ale i tak to zkusim... tak jako dycky *1*
    Super ceny!
  • sugyn
    Podvod, minule jsem obsadil druhe misto a nic jsem nedostal, na emaily nikdo neodpovida, totalni ignor.
    • ja vyhral na vokr.com nfs shift a trvalo to asi mesic :-D byl nejaky problem s xzone.cz kdyz sem jim tam napsal tak napsali ze hra byla odeslana a za tyden sem ji mel. zapomneli na me.
    • sleepless
      Dobrý den, odpověď máte v emailu.
    • ales.smutny
      Buď trpělivý. Ceny se vyřizují vždycky nárazově v několika najednou...
      • sugyn
        Chcete me rict ze Vam trva dva mesice dojit na postu a odeslat to?A ignorace na emailu je proc?Taky jste mohli napsat jak to posilate a ze proste hold musime cekat dyl, bych jinak tuhle scenu nestropil.A taky jsem Vam psal ze si proto muzu vklidu prijit.
        • Tohle se děje i u konkurence.
  • jako sorry, ale odpověď na první otázku má být jaká ? první dvě slova, nebo mám slovo od slova přepsat to postupně se rozvíjející souvětí, aby to bylo správně ???
  • MidnighT91
    Tak jsem to poslal, mám doma Altaira i Ezia, takže možnost vyhrát i Connora si nenechám ujít...
  • aha, takže pokud jsem nepřepsal doslova celé to souvětí a napsal jsem pouze že je cítit: autorská rozkolísanost. A pokud jsem pouze napsal že si připadal: jako čtvrté kolo u vozu. Tak jsem asi nebyl zařazen do slosování. Hlavně že jsem se tu na to ptal. Příště prosím vybírejte otázky na které jde odpovědět jedním, max 2 slovy, protože vy si pak správné odpovědi dá se říct určíte podle sebe...
  • h0p3
    vynechám, tu hnědou krabici už mám doma *1*
  • Keď tričko s témou Assassin's Creed, tak jedine toto:
    http://tobuscus.spreadshirt.com/kill-em-with-your-awesome-A6474775
  • Chci se zeptat proběhlo už vyhlášení vítězů ? nemohu to nikde najít děkuji mělo to být už včera ... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit