Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o Might and Magic: Heroes VI hry
31.10.2011 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Ja hraju za svatyni ten vodni svet a jednotky jsou super, ale libi se mi vsechny jednotky mozna jeste prehodnotim ted momentalne NAGY:) Koupil jsem si sberatelskou a nelituji soutěž je ale super zučstním se abych ještě něco získal pro mámu:)
-
Tak jestli behas po svete realnym case nebo tahove je myslim detail. Staras o mesta na kterych hra stoji??? Proto ty mesta tak odflakli?? Hlavni hra myslim spociva v bytvach a ty jsou v Bounty best. Hral jsem hru normalne od zacatku,napred mi to dalo lidi a pak za nesmrtelny kde jsem mel po dobiti druheho hradu stale jen tri jednotky,ktere se navic ani nedali upragnout.Proste sklamani po asi 5 hodinach hrani jsem se nudou u nedokazal donutit hrat dal.Hrozny stereo tip prave v bitach.Od Bounty jsem se nedokazal utrhnout a byl tam ten spravny efect,jeste jednu bitvu a jdu spat.
-
Musel jsi hrát tutorialový mapy, kde tě hra nepustí přes určitej stupeň upgradu města. Později ve hře je jednotek víc, i pokud nepočítám upgrady.
King's Bounty se liší především v tom, že se nestaráš o žádný města, na nichž HOMAM série odjakživa stojí. Navíc, pokud si vzpomínám, v King's Bounty se po světě pohybuješ v reálným čase a nikoli tahově jako v HOMAM. -
OK,kdyzz pocitas ze se ti ty tri druhy dvakrat prevleknou do lepsich satu tak 9. Ja myslim ze kings bounty je uplne to same,ale vyladene do dokonalosti.Lepsi tahovou strategii jsem nehral.Muzes mi rict vcem je kings jine? Strategie ,hlavne tahova ma byt zalozena hlavne na strategii a v tehle hre jen klikate na koho vystrelite,strategicky prakticky nula.Kouzla hrdinu onicem,jednotky velmi podobne skoro vsechny na dva tahy prejdou herni polohu. Podleme nedotazeny paskvil o cemz svedci i zabugovanost.Proste klasicky Ubisoft,uz si od nich zadnou hru nekoupim,nepoucil jsem se u Silent Huntera tak ted to mam.
-
Tři druhy jednotek? To jsi hrál nějakou první tutorialovou mapu, ne?
A King's Bounty je trochu o něčem jiným, jakkoli se to na první pohled může zdát podobný.. -
Pro me tedy pekne sklamani. Jestli nekdo hral Kings of bounty tak tohle je jen slaby cajicek. Strategicky nevybalancovane,lucisniky nejste schopni skoro ochranit jedine je zabarikadovat ze vsech stran jednotkama. Hral jsem za lidi coz je jen jaky si uvod,ale pouze tri druhy jednotek??? co to proboha je. Nehapu jak tato hra muze dostavat tak vysoke hodnoceni. Jestli toto ma 9/10 tak kings bounty by muselo mit tak 15/10
-
a za kterou zemi hrajete nejvíc vy
a podle čeho ji vybirate -
TY JO *14*
prave jsem si nainstaloval tu hru a nechapu jak jsem mohl celou dobu odolavat
mam takový dojem ze se mi skolni prospech zhorši o 2 stupně *1* -
Bugy tam jsou. A to zásadní. Osobně jsem se třeba zasekl v 2. kampani za orky. Musel jsem začít hrát za někoho jiného... Nehledě na to že se mi tam podařlo dostat do stavu, kdy se mi tam podařilo vytvořit neomezené množství jednotek + několik menších chyb, např. když na mě někdo útočí nefungují klávesové zkratky, atd...
Bug list zde:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/3141070459 -
Soutěží jsem (jsitě nejen já) nadšen!!! Díky moc! Snad se zadaří...
-
hratelnost je dobra ale tie mesta kazia celkovy dojem z hry
-
ne je to jen vizualni složka hry nebavim se o hratelnosti ale o provedeni. je skoda že je odflinkli to je proste pravda.Ale jak již jsem psal i níže jsem s hrou spokojeny a považuji ji jako jednu z nejlepších v sérii
-
Ježiš a nějaká města určují hratelnost a zábavu? Nepodstatná blbost.
-
to je jako pravda třeba je ještě předělají v nějakém dlc nebo neviím mě tak ani neštve to malé okno ale ta animace kdyby bežela ta animace v okně tak mi to nevadi.Ale design měst a celkově zpracovaní měst snižuje uroveň této jinak vynikající hry. A těch bugů by měli opravit co nejdříve jinakse to hraje dobře
-
nechapem tie animacie miest, ved v 5ke boli tak dokonale spravene a v 6ke jedno male okienko a tam 3 domceky.Naj idu do riti za toto, celu hru tak dojebali
-
az na ty mesta jsem zatim spokojeny ono se vzdycky na necem neco najde...1000 lidi 1000 chuti *5*
-
Takže třeba to, že u vylepšenýho griffina nefunguje speciální útok, je úplně v pohodě, že ano? Nebo buglý questy v kampaních (zejména necro kampaň je podle oficiálních fór prolezlá chybama až běda). Nebo spousta chyb jako zamrznutí scrollování obrazovky po loadu z bitvy a další věci, to všechno je normální?
Hra je chybama prolezlá až běda, a to nemluvím o spoustě stížností na vybalancování frakcí, cheatující AI, co si každej tejden spawne megaarmádu bez nutnosti shánět zdroje atd...
Ve srovnání s předchozím dílem se mi líbí odklon od toho infantilního příběhu a grafickýho stylu, ale hratelnostně zatím pětka vede o velkej kus. Neříkám, že se to nemůže změnit, ale minimálně pár patchů to potrvá. -
sorry je to pro FildasCZ
-
jo potrefena husa se vzdycky ozve... nemam potrebu krast hry a nemam potrebu je stahovat, kdyz stoji za 2 veci
-
urcite neni najlepsia,vidno ze sa setrilo, v hlavnych mestach ziadna animacia na celu obrazovku mesta len trapne male okienko a hlavne tie skilly hrdinov pre kazdu rasu stale rovnake, ani kazda rasa nema svoje unikatne skilly len ten jeden,si zoberte kolko unikatnych skillov bolo v homam V ked sa pokombinovali s hlavnymi