Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lehke otazky? .... No nevim ,)
  • jo potrefena husa se vzdycky ozve... nemam potrebu krast hry a nemam potrebu je stahovat, kdyz stoji za 2 veci
    • sorry je to pro FildasCZ
  • TY JO *14*
    prave jsem si nainstaloval tu hru a nechapu jak jsem mohl celou dobu odolavat
    mam takový dojem ze se mi skolni prospech zhorši o 2 stupně *1*
    • a za kterou zemi hrajete nejvíc vy
      a podle čeho ji vybirate
      • Ja hraju za svatyni ten vodni svet a jednotky jsou super, ale libi se mi vsechny jednotky mozna jeste prehodnotim ted momentalne NAGY:) Koupil jsem si sberatelskou a nelituji soutěž je ale super zučstním se abych ještě něco získal pro mámu:)
  • Já to hraju a není to moc povedené podle me. problém te hry je že jeden souboj je jak druhý jako pres kopírák. A tech soboju na obrovske mape je opravdu hodne. Treba ja uz jsem ty bezne nepratele na mape uplne vynechával, protože se mi nechcelo delat ten samy souboj po milionkrát.
    Treba v kampani za novou frakci s novým hrdinou by se mohla trochu zmenit taktika ale to je asi tak vše a kvuli tomu novou kampaň rozehrávat nebudu. A že je to stereotypní a zdlouhavé nemuzete poprít kdyz jste to hráli, to je fakt.
  • az na ty mesta jsem zatim spokojeny ono se vzdycky na necem neco najde...1000 lidi 1000 chuti *5*
  • nechapem tie animacie miest, ved v 5ke boli tak dokonale spravene a v 6ke jedno male okienko a tam 3 domceky.Naj idu do riti za toto, celu hru tak dojebali
    • Ježiš a nějaká města určují hratelnost a zábavu? Nepodstatná blbost.
      • hratelnost je dobra ale tie mesta kazia celkovy dojem z hry
      • ne je to jen vizualni složka hry nebavim se o hratelnosti ale o provedeni. je skoda že je odflinkli to je proste pravda.Ale jak již jsem psal i níže jsem s hrou spokojeny a považuji ji jako jednu z nejlepších v sérii
    • to je jako pravda třeba je ještě předělají v nějakém dlc nebo neviím mě tak ani neštve to malé okno ale ta animace kdyby bežela ta animace v okně tak mi to nevadi.Ale design měst a celkově zpracovaní měst snižuje uroveň této jinak vynikající hry. A těch bugů by měli opravit co nejdříve jinakse to hraje dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit