Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyluštil velký a těžký kvíz o hrách od BioWare a vyhrál DAII?
26.2.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Ta vyhra je spis za trest ne, DA2 bych nechtel ani zadarmo :D
-
Všude je jasně napsáno, jak v Codexu ve hře tak na wikia, což je jen přepis Codexu, že první kdo Citadelu OBJEVIL byla rasa Asari.Na tu otazku nejde odpověďet špatně.Protheani jsou rasa, která ji pravděpodobně vytvořila/postavila.Jistě je to diskutabilní, ale nikde není napsáno nic o jejím objevení Protheany a to jde.To slovo je v té otázce klíčové.
-
Tak č. 16 je z nabízených odpovědí jasně jedině proteani, jak řikáš. To mě to docela naštvalo. Jednička je ale jasná našel jsem to poměrně rychle v kodexu, všechno tam je.
-
tak ta 16 to zabila:D:D:D
-
o16. celá galaxie myslí že citadelu postavily protheani a jako první ji našli Asari
01. vtom je asi chyba protže kodex říká že se je to dračí věk kvůli tomu že poprvé za několik set let byl spatřen High Dragon -
No, je fakt, že to č. 16 je diskutabilní. Chápu, jak to autor myslel, ale de facto nelze vybrat ani jednu z odpovědí.
-
tak odpověď č.16 je úplná blbost.. proteani byli první co objevili citadelu, před 50 000 lety než asari.. prtž citadelu proteani nevytvořili, což je znatelný z ME1 když jste v jejich databance na ILOS, je rozdíl co si galaxie myslí a co je pravda... je mi jasný že autor čerpal z wikia
a otázka č.1? si děláte srandu ne?
By mě zajímalo kde je jediná zmínka o tom že se měla jmenovat sunage, navíc i kdyby ano, není to kvůli tomu že byla válka orlais/ferelden ale kvůli že byl znovu objeven drak/draci..
pardon, ale ten kvíz je BS -
Witcher je ale úplne jasný. Na to akú má predlohu sa tam snáď ani zlý príbeh urobiť nedal. Teda možno aj hej, ale to by toho človeka Sapkowsky osobne "zobral" fľašou cez hlavu....
-
Pěkné, ale ty mini spoilery sis mohl odpustit. Nebo dát varování. Za trest dneska bez moučníku *2*
-
Se odstěhuj ty úchyle šikmookej.
-
To věčné řvaní nad chybějící lokalizací už je trapné. Je nutné to vytahovat i tady, u článku, který zveřejňuje výsledky soutěže?
PS: hra titulky mít bude. Sice později a od komunity, ale bude. Navíc tu je slušná pravděpodonost, že překlad bude mít větší kvalitu, než kdyby byla lokalizace od "profíků". -
1. je mi to jedno
2.ja anglicky umím a hrat v originále je lepší jak zabugovaná čeština -
demo je akčně zaměřené na ukázku soubojového systému ...OXM dal hre 9z10
takže to jsou už 4 rewiev z vysokým hodnocením
87% 89% 9z10, 93% -
To stale neodpovida na tu druhou otazku, zda nas ta hra zajima:-)
Je mi to nesmirne lito a tezko u srdce, ale opravdu opravdu nechapu, jaktoze dostala hra tak vysoke hodnoceni v PC gameru.... Bud udelali tak strasne spatne demo a hru prezentovali z toho nejhorsiho uhlu nebo uz sem starej.... -
Pokud chceš hrát tyto hry naplno, nauč se anglicky, prtž ty překlady jsou většinou dost odlišné
-
Aj samozrejmne studuji a CJ u 90% her vubec neporebuji 100% se orientuji v AJ textu, ale u her typu DA kde jde o detailni pribeh a porozumeni vtipnych narazek je potreba vic jak pasivni anglictina...
-
doporučuji se učit anglicky. navíc osvojit si pasivní angličtinu je poměrně jednoduché.
-
Moje otazky:
1. Bude mít české titulky? NE
2. Zajímá vás ještě tato hra? NE
*1* -
Mě tu držej články a pár uživatelů je v mých očích v pohodě.
-
hlavne tam na to nebyl cas, na otazku bylo tak pul minuty :D