Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    A hle ho, zjevil se!
  • Zjisti si více informací o Games Fanatics a pak piš sra*ky, ano?
  • Ellendway
    Jen aby...
  • A stále vydělává více peněz než ty. Smutné, že?
  • hele, sice negativní, ale i tak reklama od tebe.. jsi snad největší propagátor v ČR, co se týče té hry.. a nejsi za to placený!
  • Trol.diskuzni
    < irony >

Proto doufám, že to teď CoDZone s články pořádně rozjede! *5*

< /irony >
  • To jo, spíš mě štve, že lidi, kteří WoW nehrají tak z těchto článků nikdy nic nemají (kvůli slovníku atd). Narozdíl od ostatních her, kde se vždy dá něco zajímavého dozvědět. A pořád je to jen upozorňování na WoW fan atd :/ Tak ať si to je třeba v bleskovkách, když to má vlastní portál.
  • Wow je nekulturně vyzrálá hromada kraví mastitidy a blizzard mě v tom pořád utvrzuje :D.
  • Asharak
    Kor tebe *1*
  • Asharak
    Vzhledem k trendu s HDR nevidím rozdíl mezi "přiteplenými" barvami od Blizzardu a ostatními tituly *7*
    nadsázka
  • Aj keď mám na wow rovnaký názor, je to videohra... takže patrí na Games.cz
  • Trol.diskuzni
    Skyrimek rozhodně chcemee všudeeee! *5*
  • dúfam že nikdy..
  • Skyrim by měl zůstat na webu Skyrimu, CoD na webu CoD, ty v Bohnicích a vidíš to... taky máš vycházky.
  • WoW by mělo zůstat na WoWFanu. Však koho to ještě zajímá *1*
  • No neviem priteplena blbost? Ako kazdemu sadne nieco ine. Ja som povodne diablo nehral ale z tohto mam s bety dobry pocit takze sa tesim. Ale samozrejme kolko ludi tolko chuti.
  • Myslim, že tento rok bude bohatě stačit jedna přiteplená barevná blbost od Blizzard v podobě Diabla III.
  • Já už byl 2x, tzn. že článek znám nazpaměť *1*
  • Skutečně informace, bez které by mi ranní s*aní nešlo tak rychle... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit