Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten jejich slavný DRM. Měsíc po vydání hry byl cracknut a pár měsíců na to vyšla i plná verze ACII (myslím tu s chybějícímy myšlenkami, i když opět cracklá). Ubisoft asi nakonec vydal patch odstraňující DRM (musím si to ověřit, než si tu hru koupím,, protože například na chalupě intenet nemám, nehledě na to, že singleplayer je singleplayer, a pokud mermomoci někdo potřebuje mít on-line kontrolu, tak ať, ale já to v tom případě hrát nebudu už jen z principu).
    • S chybějícími myšlenkami?? Coto?
  • * si hraješ
  • v průběhu prosince, ale do vánoc nevim, bude lepší jít do předobjednávek, čím dřív, tím lépe... více info na http://www.assassinscreed.cz/
  • Nechápem ten problém s online DRM ochranou.Hru si kúpim, stiahnem crack a obidve strany budú spokojné.
    • Pude ti ale potom multiplayer?
      S stahlou hrou totiž většinou nejde.
    • Jako vždy se ptám: proč bych si proboha měl stahovat crack na koupenou hru? Proč mám věnovat čas a pozornost takovýmhle kejklům, abych mohl bez potíží zakoupenou hru užívat?
  • AC II vydal Playman (české text) ale AC I vydala CENEGA (český dabing a text)
    • sleepless
      Přehmat, díky!
  • jj máte v článku chybu :D
    "Playman hru u nás vydá s CZ texty (a všemi „milovanou“ always online DRM ochranou), tako jako obě hry předtím a podle všeho i ve stejném termínu, jako ve zbytku Evropy."

AC I vydala cenega né? A byl i cz dabingem x) nebo se pletu? xD
  • Akce se zase koná v Praze!!!!!! To k...a nejsou jiné města v čechách???????????
    • Praha je největší město, tak dá rozum, že nejvíc akcí se koná v ní. Ptáš se jako d****t. "Mami, mami, a prdí taky hadi?"
      • tak eště jednou nejde mi to tom že se to nekoná v mém městě , ale o to jak tady někdo napsal že všichni kdo nejsou z prahy jsou automaticky vidlaci......
        • Amylee.Anderson
          Ne, ti co si stěžujou jsou vidláci, protože vidláci nesnášej Prahu :D A mimoto hodně věcí je i na moravě-
        • To tady zaprve nikdo nepsal, zadruhy tenhle pan nereagoval na tebe.
          A ma samozrejme pravdu. Taky nejsem z Prahy, ale dovedu pochopit ze je to holt hlavni mesto, tudiz logicka volba pro jakykoli eventy.
          Kdo to nedovede pochopit, je to jeho problem a nemusi tady tu svoji tupost vyrvavat do sveta.
      • Amylee.Anderson
        Konečně někdo, kdo to chápe a neremcá, že to neni v tom jejich pidiměstě.
    • Amylee.Anderson
      Zvyknětě si vidláci konečně, že Praha je prostě hlavní město. Já taky nejsem z Práhe a nesere mě, že v mém městě se nic nekoná.
      • Vidlák tě udělal *4*
      • sem netušil že v Ostravě žijí taky vidlaci...nebo v Brně atd *12* *12*
        • No jo, moravák se musel ozvat *7*
          • jo sem moravak a jsem na to hrdý.....a celkem mě dostalo jak někdo může napsat že kdo nežije v praze je vidlak......
          • demente na co hraješ? *11*
      • takze kazdej kdo nezije v Praze je vidlák? aha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit