Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě tohle Sony dost podělalo. Pokud chtějí jet takhle na jistotu, tak ať jdou s tím "play has no limits" někam.

• Corvus

Veliká škoda… co naplat. Prachy vládnou. Konzolistům „jistě“ udělalo
    radost aktuální rozšíření portoflia a tříštění sil na založení mobilního
    odvětví. God Of War na telefonech. Určitě splněný sen… Nemám slov.

A mimochodem k těm prodejům Days Gone: "Days Gone was the best selling PS4 exclusive on PSN in 2019 and also made Top 10 best selling digital games of the year. Impressively it sold more copies on PSN than other major 2019 releases like Mortal Kombat 11 and Borderlands 3. The game has been a great success."

• Derp_1337

K té tvé informaci o prodejích Days Gone na PSN. To je nádhera stastistik: chytrým omezením vstupního výběru dokáže kdekdo snadno překroutit informace a napsat manipulující závěry.

Za prvé) ten rok 2019 byl na "exluzivity" na PS velmi slabý. Jediné dvě hry, které stáli za zmínku byly Days Gone a Death Stranding. A ačkoliv Death Stranding byla velmi dobrá hra, tak spoustu lidí odhradil prostý fakt, že většina gameplaye byla tzv. walking simulator.

Kdyby srovnali tržby z PSN s ostatními hrami z roku 2019 jako třeba CoD:Modern Warfare, Control, Sekiro Shadows Die Twice, DMC5, Star Wars Jedi: Fallen Order, tak by většina z těch her měla větší tržby na PSN než Days Gone. Ale jelikož statistika (chytře) omezila výběr jenom na "exluzivity", tak Days Gone je "nejprodávanější".

Za druhé) PSN store je většinou velmi předražený a proto většina hráčů preferuje klasické kamenné obchody. Konzolové hry z kamenných obchodů mají tu výhody, že jsou levnější a po dohrání je člověk může prodat do bazarového prodeje.

Když si k tomu připočteš fakt, že PSN překvapivě velmi rychle v roce 2019 nasadil slevy na Days Gone kvůli vlažnému přijetí, tak se není čemu divit, že počet prodaných kopií na PSN byl nadmíru velký.

• LiarForHire1

Celkem škoda, na PS5 to byla hodně zábavná hra v 60 FPS. Ale coop a online prvky hodně kazí hry a jejich vyprávění.

• Jack1947

No nevím já osobně jsem radši když některé hry MP nemají, cpát to do  všeho...😐 třeba nakonec bude jen multiplejer ale bez příběhu kdoví... co jsem četl ted jsou od PS4kařů spíše hejty na Sony a zdá se že i některé možná oprávněné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit