Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaké to sci-fi tam bude ne, podle toho screenshotu kde jsou tři mimozemšťani s kopulí kolem hlavy a pistolí v ruce?
  • Morraw
    Začinal jsem na Black Cryptu, dále Ishar, might and magic a sem tam něco dalšího. Zkusil jsem demo a rád bych si udělal aspoň dva dny čas, abych se do toho mohl úplně ponořit. Rozhodně mi to zahrálo na retro notu.
    Cena za obsah se mi zdá naprosto vpořádku. Jak psali ostatní, tak je to hlavně pro milovníky těchto her. Pro nové hráče je vhodnější Grimrock, MM X a ostatní.
  • Každý zboží má svýho kupce, ale jsem přesvědčen, že takto vysoká cena odradí spoustu potencionálních kupců - méně někdy znamená více. Kolik lidí si to za takovou cenu koupí?
    ...jen pár fandů krokovacích žánrů, kteří dospěli a nevadí jim pustit nějakou tu tisícovku a
    podpořit usilí vývojáře.

    Zbytek (byť fandů RPG) nad tím mávne rukou a při pročítání článku na pár chvil zavzpomíná
    na dětství v 90. letech - ti starší. Ti mladší tu mají Might&Magic X a Legend of Grimrock I a II.
    a jen promile mlaďochů takto "archaický" projekt koupí za plnou pálku.

    Viděl sem jen video, ale nepřesvědčilo mě vůbec o ničem. Z fialových nápisů allá font herního automatu 80. let a 8-bit hudebního doprovodu se mi udělalo po minutě nevolno. Tohle mám hrát hodinu, 10, 100, 600? nerdů, kteří neumí využít čas jinak a dobrovolně se ponoří do škvrčení 8-bitu se najde maximálně pár tisíc. Pokud by ta hra stála 15€, tak to z recese koupí (a rádo autora podpoří) mnohem větší hráčská základna - i když to po pár hodinách pravděpodobně vypnuli.
    • Po shlednuti Let's play je naprosto jasne, ze toto je urceno pro zcela uzkou skupinu lidi. Je to extremne tezka hra, kompletne oldschool a mozna jeste vice oldschool nez oldschool a navic absolutne user unfriendly. To by si urcite nekdo jen tak nekoupil jen proto, ze to bude stat o par stovek mene. To si koupi jen naprosty nadsenec, ktery 20 let nekde spal a ted si chce zahrat neco jako Wizardry 7. A tomu je fakt jedno, jestli za to da 10 nebo 30 euro. Sam musim uprimne rict, ze presto ze kdysi by me neco takoveho desne bavilo a nekdy pred 20ti lety jsem kazdy mesic cekal az to konecne vyjde, tak dnes uz si jen tezko dovedu predstavit neco takoveho hrat. Nemam cas hrat 700 hodin neceho takoveho a ani se mi moc nechce hrat hru, u ktere si clovek musi precist manual, aby ji vubec zvladl hrat. A to nemluvim o tom, ze ten manual jeste neexistuje a autor na nem teprve dela. :)
    • flash789
      Ale chapes ze tady nejde o penize, autorovi urcite ne, ale prave o to aby si to koupily lidi kteri o to opravdu stoji? Na recesi neni nikdo zvedavy. A tohle neni nerdovina, v dobe kdy to Cleve zacal delat slovo nerd jeste neexistovalo:)
    • co 15€.....podobnejch nerdovin je na trhu několik stovek, některé (byť s mnohonásobně kratším, herním obsahem) i zcela zdarma - a jako přídavek dostanete podobné herní mechaniky a daleko lepší vizuál.
      To radší vytáhnu starý cdéčko s Might&Magic V Darkside of Xeen nebo Mandate of Heaven *6*
  • flash789
    Cena je v poradku, pro lidi pro ktere je tenhle zanr zasadni. Pro ostatni to stejne neni takze se nemusi rozcilovat kvuli cene a radsi si pridat na vanocni vydani CoD pripadne dalsi pokrokove hry od UBI.
    Jsem zvedav jestli si to zdejsi machri z redakce troufnou zrecenzovat, hrani retra pro video vam jde, ale tohle je doopravdy..no..kdo si troufne?:)
  • Pro hrochy, kteri tu kritizuji cenu/grafiku nebo pro ty, kteri se na to chystaji - obcanky se kdyztak odevzdavaji u Jacka. U pana n se pak zaregistrujete.
  • Škoda pidifontů a inventoráře. Možná i chování stěn při otáčení, by chtělo patch.
    Jinak vítám každý krokovací dung se souboji na tahy.
  • 600 hodin? Normálně se toho bojím. :)
  • Tož a bude recenze?
    • Toz vzhledem k tomu, dvacetihodinove hry se tu recenzuji s mesicnim zpozdenim a tato hra ma 600 hodin, tak si to toz spocitej *4*
      • Vychází mi, že recenzi dostaneme za necelé tří roky od vydání hry *3*
  • Za ty prachy jedině že by balení obsahovalo zlatý prut. *1* Koneckonců, že drzost některých vydavatelů atakuje horní hranice možného jsem říkal už při vydání hnusu Udertale.
    • A už tehdy to byl blábol, který jen dokazuje, že nemáš přehled a mluvíš o něčem, co neznáš a nerozumíš tomu *3*
    • Je to naprosto normalni cena. Takova hra dnes uz oslovi naprosto marginalni pocet lidi a veci s malou cilovou skupinou jsou vzdy drazsi.
  • Paulcz
    To demo je technicky velmi na výši :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit