Přejít na výpis diskuzí
Kerbal Space Program míří po třech letech vývoje do bety, jádro hry už se dál měnit nebude
16.10.2014 | Ladislav Loukota
29 příspěvků
-
po 2 hodinach jsem nebyl schopnej odlepit raketu od zeme...
-
stavíš v editoru lodě a pak s nima lítáš do vesmíru, tvým jediným nepřítelem jsou reálné fyzikální zákony.. a že je to nějaký nepřítel *1*
-
pardon, jsem si nevšiml že nechceš walkthrough....tak v tom případě danny2462 *1*
-
Youtube kanál - Scott Manley
-
Staveni raket, budovani vesmirneho programu, lety na mesic a jine planety slunecni soustavy, staveni vesmirnych zakladen atd. atd.
-
Ahoj, může mi někdo ve zkratce popsat hlavní podstaty této hry? Nikdy jsem ji nehrál a nechci trávit čas u nějakých walkthrough. Děkuji předem.
-
Miluju tuhle hru! Doporucuju urcite vsem!
-
Je to pecka hra, nedavno to predelali na x64 verzi a výhonu to děsně pomohlo. Má lod má 256 dílů a u vzletu stejne vse plynulé (max GFX a 4xAA) driv sem se svou 170 dílnou bárkou měl tak 10 fps, sound lag atd. Hlavne se toho nebát a zkusit. Nejdriv si stavět svoje experimenty, u toho se naucit, pak se dostávat na orbitu, pak na měsíc, pak měsíc a zpátky atd, já sem dolítl na Dunu a pristal i se dvouma pojizdnejma roverama, to je muj max po letech :) Rozumná klidná hra pro lidi který baví používat mozek, dúvtip a mají rádi vesmír. 10/10 je jistejch, neni konkurence a hra je fakt best.
-
Tak ono je to jak Minecraft - teprv módy doladí to co člověk opravdu chce ;)
Jinak KSP je jednoznačně nejlepší "zábavný simulátor" který se dá pořídit, a který je alespoň trochu reálný ;)