Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Bez souhlasu Kongresu? Nemyslitelné! Snad jedině kdyby měli nebezpečné zbraně jako praky na skobičky, flusbroky s rejží nebo neregistrovaný kružítka.
    • Ilusiveman
      A co takhle hřebíková pistole?
  • tonnymontana
    Neskutecne mrknul jsem na to ze zvedavosti a krome toho ze je to vykradacka nekolika filmu a da se rict i her. me to jako ostatni dily ujistilo ze COD ne:D okmbinace veci z iron mena,matrixu,parkuru,robotu,nove techniky,zniceneho sveta, strachu z nuk. elektraren je desivej mismas.. kam se hrabe pejsek a kocicka:D
    • sounds cool *5*
      • Jakych filmu?
        • tonnymontana
          je tam toho hodne tak jeden za vsechny koukni na metrix kde se chobotnicky seskupuji a v podsate identicke zabery jen s herni grafikou obsahuje trailer. pak tam byla jeste kupa veci ale uz si na nej diky bohu nepamatuju. inspirace je fajn ale neco "vykradnout" pojmenovat a ohlasit hype to uz je fuj
  • Hej ty vole, já se na to normálně i těším. Něco se se mnou asi děje, ale je to tak.

Jinak, to herní průmysl nemá jiný herce, než jen Troye Bakera? To je TB sem, TB tam... všude. *6*
    • ZvacA
      Jeho robota, tak vydělává. Není jedinej, ale výhodou Bakera je kvalitní univerzálnost, plno jiných herců a dabérů je spjatá s jednou a tou samou značkou, charakterem nebo společností, on dokáže nakecat kdejaký vemeno bez definitivní vazby. A cálovat za známý ksichty v tomhle případě asi nevyšlo, protože jen samotný angažmá Spaceyho nejspíše všechno sežralo a jen tak na dobrej den tam asi nedorazil. :)
      • TheGGG
        Třeba miluje CoD a dělá to zadarmo *14*
    • TheGGG
      Co ti vadí na TB? Šak kdyby to nebylo v závěrečných titulkách ani ho nepoznáš.
      • Právě že jsem ho poznal podle hlasu hned, protože je jeho hlas v poslední době skoro všude, ať už v jakékoliv podobě. Já proti němu nic nemám, jen jsem se nad tím, že je skoro v každé hře se zívnutím pozastavil.
        • TheGGG
          pravda, tady nasadil dost civilní hlas, podobně jako v shadow of mordor. Ve FC4 traileru jsem ho ale nepoznal. Šak už by to chtělo, aby se někde objevil Nolan North, nebo Steve Blum.
  • Magister_Peditum
    Autoři se s charakterizací i zobrazením hl. záporáka zjevně inspirovali u seriálu House of Cards... *4*
  • proč nemužou udelat CoD kampan s otevrenejsim svetem
    • TheGGG
      ne vždy je open world výhodou a koridor není sprosté slovo. *1*
      • Je rozdíl mezi lineární kampaní a úzkým koridorem.
      • jj sjedným týpkem povraždit celou armádu přesně pro tebe *1*
        • TheGGG
          A v open worldu by sis to představoval jak? Stejně bys nakonec povraždil celou armádu, akorát bys během toho bloudil. A stealth je nuda, která je díky AI asi tak reálná jako vyvražďovačka.
    • Stejně jako proč nemůžou udělat GTA koridor...
  • ZvacA
    Spacey je tady snad jen jako parafráze na Underwooda, ale jinak proč ne. Ovšem jestli tenhle válečný politický thriller nezakryje nános heroické a morální zbytečnosti a vše se to nevyplní šokujícím false-flag nádechem s jasně daným protivníkem v kravatě, který chtěl jen moc, tak to bych se hodně divil. CoD s tímhle operuje už dlouho, po přepatriovaných žoldácích ve službách teráčů, nejednoznačných CIA agentů a generálů, kteří pro slávu svý země ji nechaj celou pro jistotu zbombardovat, by bylo překvapením předložení scénáře, nad kterým by si jeden po dohrání řekl: "Jo, tak to jsem nečekal". Ale třeba jo, kdo ví.

A ta vtírka směrem k jistým mechanikám v BF v posledních záběrech - naprostá zbytečnost.
  • pokad tam bude mise jako no russian tak tomu dam sanci
  • Jesper666
    U CoD MW se mi líbilo to zasazení válečného konfliktu do blízké budoucnosti (především u MW1, další díly MW už nebyly nic moc, hrál jsem je jen kvůli postavě V. Makarova, který mi byl sympaticky ďábelský), ale toto už mi přijde zase až moc vzdálené...ale co, záporák je Spacey a to je důvod proč si to zkusím aspon jednou zahrát
  • Zkrachovalej herec, to zkouší na poli her a světe div se prohrává už v traileru.

Mnozí dědci, by to už mohli ve filmařině zabalit, né oni se vecpou i do her. *7*
    • Jde vidět, že víš o filmovém průmyslu slušný fekál...
    • se spíš divím že vlezl do téhle srač.y pro dědi. Herec je to hodně dobrej
      • TheGGG
        no ještě že ho nezverboval blizzard, to by byla teprvé stoka.
        • nezastávám se blizzardu,ale furt lepší neš COD jedině první 2 díly zaněco stály.
    • co to meleš Spacey je jeden z nejlepšich hercu, je to vysoce uznavanej herec
    • niekto evidentne nepozeral House of Cards...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit