Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 150000 dolarů stojí, že tam bude těžší obtížnost? A dalších 150000, že přidají pár stromů skillů? A dalších 150000 za to, že tam přidají ještě víc stromů skillů, jen o něco míň než u předchozího goalu? A dalších.... Tak tohle je dost ubohé, říkali, že hru zaplatí ze svého, ale že ta kampaň bude jen pro přídavné bonusy, ale tyhle částku jsou přemrštěné na to aby měly hradit jen pár takových hloupostí. Tímhle tedy u mě Lariani dost klesli...
  • Děkujeme za tvojí briliantní ukázku znalosti trestního práva.
  • P.S.
    kdo prispeje je de8il
  • pičovina pro kkty od zaoufalcu co škemraji na KS, nekdo by je mel zažalovat za podvod
  • Kucí, ja myslím, že to moc řešíte. Jasný, že bez těch peněz z KS by se asi obešli a že z toho je cejtit hlavně PR, ale já s backnutím neměl žádný problém, protože jednička byla super a pro mě jedna z nej her loňského roku vůbec. Po dvojce bych stejně skočil hned po vydání, tak jim tu kačku pošlu teď a mám předplaceno, no. Věřím, že to bude zábavný alespoň jako jednička. A že startujou stejným způsobem jako předtím jim vůbec nemám za zlý, nikdo nikoho k předobjednávce nenutí. Však si počkejte ten rok a půl a pak si držkujte
  • Vojta_Ilavsky
    Indie Go Go, to je pro indie, "Kickstarter je jen crowdfunding platforma" jak píše anonym.
  • Kickstarter je jen crowdfunding platforma - tak jak jí kdo využije je už na něm. Každýmu člověku pohybujícímu se okolo herního průmyslu musí být jasný, že Kickstarter kampaň je nesmysl, pokud nemá pokryté PR kanály a na svou kampaň dostatečně neupozorní - a tak je to naprosto se vším.

Viz. GRIP kampaň (zrušená) - jejich slovy "rozeslali jsme emaily, komunikovali a snažili se publikovat novinky" - jenže to nestačí. Koukni na kampaň D:OS - prostě se vzali a udělali press tour po USA. Sven sám osobně prezentoval pre-alpha build novinářům. A o tom to je, udělat pro to maximum. Nikdo vašemu produktu zadarmo dělat reklamu nebude, tak to chodí.
  • walltar
    A záleží na tom? Pokud z toho výjde dobrá hra a studio má díky KS větší svobodu, tak si myslím, že KS splnil svůj účel.

Plus říkají někde tvůrci KS, že tu stránku vytvořili jen pro ty neznámý?
  • Osviceny
    Chudinko *13* *13*
  • Baldur52
    Zoufalý je akorát tenhle tvůj post.
  • Zrzzek
    Nic proti hře, ale opravdu z KS je spíš jen PR pro zavedený "firmy", než příležitost pro ty neznámý...
  • Pokud máš rád tahovky, jdi do toho - ten combat je super a hodně si s ním vyhráli.
  • Vojta_Ilavsky
    Popravdě mne Divinity začalo zajímat až včera, jednička kol mne prolétla, odradil mě vizuál. Podlehl jsem na doporučení až teď, a dám tomu šanci, koneckonců pár kil za potenciální trhák je super. Navíc Lariani jakožto studio je mi sympatický.
  • Tím, že si naklikáš upvoty a nám downvoty ale mínění o tvé osobě nezměníš, pako *1* Jseš tady provařenej...
  • Ve videu potvrdili (s AngryJoem), že plná hra bude za 45 €/dolarů. Když jim to backneš teď, zaplatíš 26. Mě se hlavně líbí nový povolání :)))) shapeshiftera chci ve hře určitě.
  • Vojta_Ilavsky
    Hall of Echoes vypadá zajímavě, že bych taky přeobjednal za ten pakatel co za to chtějí?
  • ...hele, už je tady zase *1*
  • Z KS se stala trapná PR a možnost exhibování pro tvůrce. Tahle kampaň nemá s původní myšlenkou KS nic společného a je mi z ní zle stejně jako ze hry samotné. Postavit hru na klišé, kýči a trapném humoru je opravdu zoufalost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit