Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter kampaň Battalion 1944 finišuje, nerozhodnuté hráče tvůrci lákají na britské a sovětské jednotky
26.2.2016 | Honza Konfršt
38 příspěvků
-
red orchestra je stale top a podla mna este aj dlho bude
-
Důvod?
-
http://www.jpeg.cz/obrazek/eyd7
To jsem dohrál před 5 minutami, jen aby má slova byla věrohodná. :) -
Aha. A jelikož je to Call of Duty, tak je to špatná hra? Vím, že je dneska in naskakovat na hate vagon, ale co takhle si udělat vlastní názor a nechovat se jak stádečko, hm?
-
Vždyť to je naopak snad nejhorší model f2p hry! *15*
-
Jak říkám, hraju 2 týdny a zatím určitě ne. Rekord jsem měl v K/D 18/2 a nedělá mi problém mít zhruba v každé druhé hře na jednu smrt 3 zabití, tj. 9/3, 6/2, 15/5 apod. a to jsem do toho zatím nedal ani korunu.
-
čistrokrevný blb
-
Nech vůdce být!
-
Heroes and General je ta nejvíce P2W hra, kterou jsem hrál, tedy aspoň byla ještě před rokem....našetřit na zbraň bylo skoro nemožné a neplatící hráč byl jen maso do mlýnku
-
Máme tunovodobého válečného zločince, který má na svědomí statisíce mrtvých (Čečna, Moldávie, Gruzie, Ukrajina, Sýrie), a který vede skrytou válkuproti Západu(USA+EU) pomocí subverze a informační války.To že ty to vidíš jinak vypovídá spíš o tom, že dnešního světu absolutně nerozumíš a nemáš vůbec ponětí, co se děje. -
Pobavil *1*
-
Před 2 týdny jsem začal hrát Heroes and Generals a je to zároveň moje první free to play hra a to víc jsem překvapen jak je to parádní hra. Něco takového jsem si představoval, že vydá COD nebo BF.
Ale hlavně, že jsem se k té hře nakonec dostal, sám se divím, že jsem si ji tak dlouho nevšiml.
A i Battalion k tomu napomohl, když jsem se dozvěděl, že vyjde až tak za tak dlouho, a kdo ví jestli, tak už mě fakt lákala nějaká hra z 2 SV, kterou si musím zahrát.
Doporučuji. *4* -
jsem čistokrevný jihomoravák a dík, že mě označuješ za mládež, lichotí mi to. Poslední věta je přání, které bych rád viděl jak v reálu, tak ve hře. Máme tu novodobého válečného zločince, který má na svědomí statisíce mrtvých (Čečna, Moldávie, Gruzie, Ukrajina, Sýrie), a který vede skrytou válku proti Západu (USA+EU) pomocí subverze a informační války. To že ty to vidíš jinak vypovídá spíš o tom, že dnešního světu absolutně nerozumíš a nemáš vůbec ponětí, co se děje.
-
Posledni combat Mission je z Ukrajiny. Co Arma 3? Posledni veta je co? Mam to chapat jako sarkasmus? Dost bidnej. A nebo ma mladez klasicky zvracene nazory, coz plati o vsech prazacich bez vyjimek.
-
Spolu s Obamou... *15*
-
Vypadá to jako Call of Duty 2 :) Naštěstí tu stále máme Darkest Hour
-
Kašlu na všechny fronty. Chci kampaň!
-
není 2.SV už trochu vyčpělá? Chtělo by to válku mezi NATO a Ruskem (simulovanou, ne skutečnou) - bitva o Ukrajinu, bitva o Pobaltí, bitva o Turecko. Hra končí v Haagu, kde je na lavici obžalovaných Vladimír Putin