Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Wings: Director's Cut se snaží vrátit jednu klasiku
13.8.2012 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
kdyby radši holčina ukázala...
-
-
:D a z toho videa vím jen něco o "balónech"
-
-
A co kdybychom se jako hráči raději složili na Sashu... zabírám si první středu v měsíci *15*
-
Hned v první minutě použít slova jako best, great, epic, fantastic? Tak to zas bude propadák. *1*
-
No nevim. V době, kdy vyšlo Wings, bylo takových her mnoho. A že by měla potenciál oslovit nové hráče? To asi ne. Lepší by byl nějaký nový originální projekt.
-
-
představili mi Sashu Jackson, o který jsem do teď neměl tušení, takže za to jim patří můj dík... ale jak pravíš, dneska se tahle hra může uchytit vážně jen jako nějaká hříčka na mobilní zařízení, a na to mi přijde ta jejich požadovaná částka dost vysoká :(
-
-
uplne zbytocne, ved mame rise of flight a to asi tazko prekonaju
-
Hezká paní.
-
Ach už mě to přijde moc. Taky by ty prsa mohla schovat a ne je takhle ukazovat .. kdo na to má furt koukat :D (ale už to začíná být přehnané je to všude ne že bych proti tomu něco měl ale nějako mě to přestává sedět .. nejsem gay!!! )
-
Wings je oproti jinym hram zajimava tim, jak vas dostane do pribehu pilota. Nicmene tihle Cinemaware v cele se Sashou nemaji s puvodnimi autory hry nic spolecneho. Cinemaware skoncila v roce 1991, a pak byla znacka a souvisejici prava na hry nejmene 2x preprodany. Navic to ma delat externi studio, takze myslim ze to skutecne ve vysledku nebude zadna hitparada...
-
Tak tohle jsme hravali kdysi davno s kamosem na amize. Byla to super hra.