Přejít na výpis diskuzí
Kickstartovaný Eden Star kombinuje Minecraft a freerunning
21.10.2013 | Aleš Smutný
6 příspěvků
-
Však je to taky super styl hry a osobně sem rád za každej pokus minecraftu s grafikou na dnešní dobu ( jako horší grafika mi nevadí, když je dobrá hratelnost, ale kostičky z dob 386 fakt ne ). Ani by mi nevadilo kombo minecraftu se strategií, přeci jen někdy stavět velký kusy z první osoby je sice zábava poprvé, podruhé ale dělat to pořád. Postavit základny ve strategy módu, pak se do sebe pustit v fps s tím, že stavět můžu pořád ale už jen po blocích :)
-
Na Kickstarter projekt to vypada vice nez slusne, originalne (jak se to vezme) Uspech zarucen ? *7* mohl by. *4*
-
No... jedna z her, která bude mít 100% mé penízky. :-) Sami přiznávají jakými hrami jsou inspirovaní a jejich kombinace toho všeho je fakt velice nápaditá.
Sci-FI žánr milují, protože není limitován současnou realitou. Tenhle projekt bude mít úspěch, prostě to cítím! :-) -
Taky, že tu nemluvím o dobrých napodobeninách *2* Jinak na Kickstarteru jsem za poslední dva týdny viděl asi 3 a to je ani cíleně nehledám *15*
-
Ukaz mi zopar poriadnych okrem Starforge a Spaceengeneers, ktore niesu ani dokoncene este.
Ziadna dobre vyzerajuca nevyblita micecraft inspiriovana hra neexistuje. -
Těch minecraftem inspirovaných her je už skoro jak zombie ve hrách :D