Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cital som to povrchne ale ked sa v hre povie idiot myslí sa tým hlavne hlupa AI, nie charakter postavy. takže neviem ako to recenzent myslel a je to zavádzajúce.
    • O AI se rozepsal jinde a dost jí chválil takže tím idiotem myslel ten charakter. Vypadá to jako kdyby měl na začátku psaní nějakou slabou chvilku.
  • Protoze si to nikdy nezahraju (nevlastnim PS3) zajimalo by me porovnani napr. s Mass Effectem 2. Od nekoho kdo vyzkousel oboji..Jestli o neco neprichazim :)..
    • ales.smutny
      To jsou naprosto odlišné hry a žánry. I když byl ME2 na můj vkus příliš akční, pořád to byla akce jednoduchá, spíš doplňující kostru příběhu a dialogů.
      Tohle je ryze akční záležitost, kde si tvůrci hrají s designem víceúrovňových levelů a sázejí před hráče různá akční rozptýlení se strohým příběhem na pozadí.
      De facto, moc tyhle dvě hry nejdou porovnat, záleží na osobních preferencích, ale pokud jde o "ne-přicházení", rozhodně je KZ3 jednou z nejzábavnějších stříleček poslední doby.
  • Piratska verze na netu a hned tu mame recenzi, samozrejme bez MP takze pomerne k nicemu. I kdyz podle dema to taky nebude zadna slava
    • To samé jsi psal i u recenze na CoD BO? Ta měla taky dvě části. Jako hledat spojení v tom co jsi napsal je blbost.
    • Hochu, hochu...ty bys zasloužil dostat pár facek *7*
    • ales.smutny
      Pokud byste čirou náhodou naznačoval, že snad používáme pirátskou verzi, s radostí vám review originál ukáži. Do té doby bych se zdržoval hloupých náznaků (ostatně ani bych za boha nevěděl jak PS3 hacknout a nemám to zapotřebí).

Co se týče multiplayeru - máte zde k němu velmi rozsáhlý článek ohledně jeho struktury a prvních dojmů. Proč zde není nyní je v článku jasně napsáno. Recenzovat něco, co není v takové podobě, jakou ji dostane hráč, nám nepřijde dobré. Navíc recenze multiplayeru není otázkou jednoho dne a zběžného proběhnutí map.
      • A co vám brání sem dát fotku? I když narozdíl od kolegy vám celkem věřím :) Pokud si ale pamatuju, tak recenzenti v drtivé většině nemají konzole jako má většina doma a jsou upravené aby mohli zvládat různé verze a regiony, takže nepředpokládám že by tam byl problém rozjet nelegální verzi
        • sleepless
          Aleš měl od redakce k dispozici promo verzi hry, kterou jako vždy dodala česká Sony. Promo verze je neprodejná kopie hry, která je spustitelná na normální PS3, kterou si můžete koupit v obchodě. Zřejmě máte na mysli debug / novinářskou verzi PS3, která je upravená pro hraní review verzí - ty spustit na normální PS3 nejdou. Na debug konzoli opravdu žádné pirátské verze spustit nejdou. Zde máte fotku z Alešova Flickr účtu, snad by tuto naprosto bezpředmětnou debatu mohla ukončit: http://www.flickr.com/photos/56119559@N05/5447975546/
          • Nikde tam nevidim Alese, neprokazatelne. :o)))
  • jedna z mala her ktery bych si rad zkusil zahrat, ale ke koupi konzole me teda nedonuti *4*
    • Toto by byla jedna z her + serie Gran Turismo + serie Little Big Planet kvůli kterým pořád přemýšlím jestli PS3 k mým počítačům a Xboxu dokoupit. U Xboxu to též u mě rozhodovala jen Forza 3 a hokej s fotbalem. Budu si na tohle ale muset ještě nějaké to období počkat. Jsem totiž vášnivý hráč už od dob C64 s kazeťákem nebo Atari.
  • dik za odpoved, vypada to opravdu zajimave, aspon tedy v te recenzi... *4*
    • sry: patrilo samozrejme dolu
  • Me mrzi, ze Guerilla ani napotreti nedokazala udelat kvalitni pribeh a ISA team je banda zamenitelnych, nesympatickych retardu. Dale coop je pouze pres split screen a podle jinych recenzi v nem casto pada framerate. Kz3(2011) se tak coopem dostalo na uroven Halo 1(2001), good work Sony. Skoda, ze Guerilla neposkitne tenhle vymakany engine nejakym schopnejsim vyvojarum.
    • Debile ! *11*
    • Ja si zase myslim, ze nesympaticky retard jsi TY a ze tak (mozna) Halo 8 se alespon priblizi atmosfere KZ2, natoz pak KZ3 ...... ale jinak mas pravdu, good work Sony (Guerilla).
  • No recenze se mi moc nelibi... Vypada to jako kdyby jste hru nemeli v oblibe a ukamenovali ji... Proste grafika zadna zmena, pribech- banda pitomcu a debilu atd... TOHLE ME DOCELA ZARAZILO !
    • LOL
      Já ti nevím, ale Aleš je zrovna fanda KZ, tak že docela fail. A pokud ti nestačí u singla 8/10, kdy se na něj v dněšní době pořádně dlabe, tak pak nevím *3*
    • A cetl jsi tu recenzi? Zrovna o grafice pise, ze je skvela. Vzdyt tu hru chvali!
  • Dnes dohrane z bazara, len kde je grafika z technickeho videa z roku 2005 ??? Tato hra je o grafike ps3 nic moc sklamanie.Sony klame ludi........
  • Teda musim říct, že recenze se opravdu nepovedla. Hned na začátku totiž odradí od čtení... proč mam číst o hře, kde mě recenzent staví do role pitomce? Těšim se na recku dlouho, jsem rád, že jí tady mají tak brzo a pak tohle. Fakt po tom jen šlape a nelíbí se mu to. Navíc proč to nedělá člověk, kterej aspoň zvládne vzít do ruky move? Je to plnohodnotná součást, tak by se slušelo trochu tomu dát a ne že se nebude přemáhat. Trochu si pohrát s nastavením a jde hrát v pohodě, jak sem vyzkoušel v betě. Nevim no, výběr recenzenta tady nebyl moc šťastnej, ale je to jen můj názor
    • "Trochu si pohrát s nastavením..." - proč myslíš, že mnoho lidí přešlo na konzole? Aby se přesně tomuto vyhnuli.
      • takže si move představuješ jako něco co zapojíš a pude to hned jak si přeješ? Jinak ho hned odpojíš s tim, že je to na nic? Nevim jak ty, ale na myši sem si na kompu nic nenastavoval, nemluvíme tady o grafice a všechn těch věcech, ale o ovládání a to já si rozhodně nastavim rád k obrazu mému. Rozhodli ste se po mě hromadně jít? Ok, ale nic to nezmění na tom, že ta recka mi přijde hrozně napsaná
        • Nejak jsi mi neodpovedel na otazky. Kdyz po tom podle tebe jen slape, proc tomu dava osmicku, chvali grafiku, ovladani atd? Proc ti vadi, kdyz rika, ze hrajes za normalni, tedy vymastene vojaky, kdyz je to zjevne pravda?
          A co ctu, tak si na Move stezuje dost zahranicnich recenzi. I na pribeh, kterej tady vlastne brani. Tady naopak pisou, ze se najdou lidi, kteri ho oceni. A myslis, ze nastaveni mu pomuze s kinetozou? Vis co to vubec je?

Fakt me bavi, ze te dokaze odradit kdyz nekdo napise, ze hrdinove jsou pitmoci. Ty hrajes jen za krasne, silne, inteligentni hrdiny, ze? Jako jsi ty sam, vid? *2*
          • koukám, že už byl čas začít s urážkama, jak inteligentní...
            Co mu zbejvá, než chválit všechno? Dyť to ani jinak nejde, je to prostě špička, ale tak si v tom holt našel cokoliv jinýho. Očekávám teda v každý jeho další recenzi hodnocení inteligence hlavního hrdiny. Jestli sis nevšim, nejsem tu jedinej člověk, kdo si stěžuje na začátek recenze, jen sem si chtěl zadiskutovat trochu víc asi.
            Nejsem debil jako Rico, abych nevěděl co je kinetoza a ano, nastavení s tim může pomoct:)
    • Mne teda prijde, ze recenzent ten pribeh brani. Ze si proste na nic nehraje. Myslis, ze banda vojaku z predni linie jsou nejaky myslitele? Pritom za to tu hru nekritizuje a pokud ho chapu, tak to bere spis jako plus.
      A kdyz po tom jen slape, proc tomu dava osmicku, chvali grafiku, ovladani atd?
    • To je docela vtipny s tema pitomcema a priznejme, ze v opravdu dost hrach v posledni dobe se ty hl. postavy jako pitomci chovaji (AC2) nebo i vypadaji (Crysis, AC2). Je uzitecne dopredu vedet ze budes hrat za dementa. :)
  • Včera jsem dohrál demo. Další tupá srágora pro nemyslící.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit