Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak ty co se budou bát si prostě přes kameru hodí kus hadru a je to.
  • Tak trochu mi to pripada jako snaha konkurence udelat nejakou aferu kolem Kinectu...
  • Kinect - semifunkcna, neflexibilna, super draha MS sracka, PS2 EYE plagiat.
  • sleepless
    To zatim nikdo, krome Sony nevi, jestli Move vydelava, nebo ne. Tady jsou zevrubne informace o tom, jak si vede Move: http://games.tiscali.cz/tema/2-5-milionu-ps-move-distribuovano-analytici-se-prou-zda-je-to-uspech-54014
  • No já se musím smát, jak z jedný strany štěká mrkwosoft a z druhý sony. Samozřejmě, každého výrobek je ten nej. Nemá konkurenci a dobije trh. Jak taky jinak....
    Ale co se mi opravdu libí je v aktualitách, ta zmínka, že kinect bude všude a již brzy se nebudou rozlišovat hry bez a s podporou kinect :d. No to mě dostává do kolen. Tak u mě si microsft může nacpat za 4 klacky svůj černej šrot nikam. A jsem fakt zvědavej, kdo z hráčů má v dnešní době obývák o velikosti 30m2 :D ještě abych skakal před televizí, když sem rád že se tam vejdu. A ti co mají byty o velikosti 70m2, těm už holt není 20, ale 35 a na nějakej kinect jim házej bobek.
    • Omyl kamarade. Mne tahne na 30 prave na kinect jim bobek nehazim. Jsem ve veku a situaci, kdy konecne chapu pojem rodinna zabava a vlastni kuzi;)
  • Omyl kamaráde. Mně táhne na 30 a na Kinect bobek naházim. Jsem ve věku a situaci, kdy chápu pojem rodinná zábava ;)
  • a na move sony prodělává?
  • To s tim Kinectem je zajímavý. :) V podstatě si myslím, že není problém napsat "vir", který Vám zapne kameru a ta začne streamovat do netu. Není mi ale znám důvod, proč by tento "program" někdo psal ( resp. co by z toho měl mimo švandy...i když už mě pár věcí napadlo). Kdyby Vám tohle někdo udělal u notebooku, pravděpodobně vás do očí přímo praští LED vedle kamery, která signalizuje její zapnutí. Řekl bych že signalizace je řešená na hardwareové bázi a tak to asi obejít nepůjde. Jenže všimnout si nečeho takovýho u Kinectu, kterej bude někde u TV, mezi hromadou dalších světýlek, to už bude horší. Navíc distribuce "prográmku" bude jednodušší, protože jsou všichni připojeni do sítě XBOX Live a programování bude o to lehčí, že co XBOX, co Kinect, to to samý železo. Imho nechci strašit, je to jenom úvaha a XBOX nemám a je možné, že jsem některé názvy zkomolil. peace
    • rage
      kinect/x360 prakticky nemůže mít nikdy vir, leda by ho vytvořil sám MS . Do xboxu se nedostane nic co neni digitalně podepsané. Viz homebrew ve starém dashboardu, od NXE už není možný ani tento zásah do střev x360
    • *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      a jak bys chtel napsat vir na NXE (xboxovy system)? a jeste lepsi otazka ja bys ho do toho systemu siril kdyz veskere pripojeni jde pre M$? omg to byl zas jednou hlod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit