Přejít na výpis diskuzí
Kinect pomáhá postiženým dětem (nejen) hrát
21.7.2011 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Jo, sice to tlačí na emoce, ale na tom nevidím nic špatnýho. Jsem fakt rád, že ty děti si s tím vyhrajou. Já tolik štěstí neměl:)))..teda kromě Child of Eden.
-
Samý trapný hater a posměváček tady. Hanba vám!
-
Ted by me jeste zajimalo, kolik procent majitelu xbox s kinctem jsou postizene deti (tipuju tak 85 % ;)
-
ať žije propaganda, ať žije nový lepší svět! *7*
ty děti prý nejsou schopny ovládat hry mačkáním tlačítek ovladače, ale pomocí úžasného Kinetiku, kdy musí máchat rukama a skákat až ke stropu ano, hodně ujetý, Mrkvosoft už neví coby... -
-
Propaganda? Jako hrom! Ale je to spatne, kdyz se tim ty deti zabavi a prinese jim to tak radost?
-
-
víme co je propaganda? ono to totiž taky ještě nemusí být úplně až tak zcela pravda...a ty děti by mohly mít radost i bez Kinektiku, kdyby jim někdo řekl jak...ale spíš to vypadá, že přišel Mrkvosoft a řekl - budiž Kinektik, ostatně ten směšně přeložený a nicneříkající článeček tady na games také svedčí o tom, že je to jen další PR v řadě za asistence naivních novinářů, kteří sežerou úplně včechno
-
-
Ony muzou mit vlastne radost treba z takovyho zapadu slunce, ze? Nebo by jim treba stacilo aby sledovali sumeni na televizi, jak se to pekne hybe, co? Jenze jim nikdo nerekl jak, ze? Ale ne, prisel zly Microsfot, hajzli jedni, se svym produktem, ze kteryho mely radost samy a sem si jisty ze jim ani nikdo nemusel vysvetlovat proc tu radost mit maji...
No evidentne patris do skupiny lidi, kteri nemaji radi urcite firmy a jsou za kazdych okolnosti pesimisticti k jakekoli reklame, ktera na druhou stranu pomohla dobre veci. Fajn beru na vedomi a repektuji to. Ty by si mel zase premyslet jestli to bylo vazen tak zle spojit prijemne (poskytnou radost) s uzitecnym (propagace)... -
Tyhle děti mají smůlu v životě, tak ať si s těmi hrami užijí, upřímně jim to přeju...
-
-
-
Jáj, zachvíli děti ani nebudou vědět co to byl Half-Life, Deus-Ex, Doom, Quake a jiné herní skvosty- Ty hry na ten váš boží "hejbu-se systém" mi nepřijdou vůbec ničím inovativní, vždyť vydají znova ty samé hry akorát tam přidají pohybový prvek...
A děti budou slintat jaká je to "paráda" -
-
o to nejde, ale nevím, co brání autistovi nebo člověku s mozkovou obrnou hrát hry s normálním ovladačem a v čem jim to ten Kinektik tak usnadňuje
-
-
jj sem autista a hraju to normalne a ano nejde o to ze to tem detem pomaha [treba] ale ze to microsoft pouziva k sve propagaci a hraje na city je to proste svinarna tedy vlastne Ceska Politicka Reklama *1*
-
co třeba lidi po nehodách, když přijdou o ruku (ruce) pod loktem, nebo o prsty na ruce? ty si toho moc na klávesnici / gamepadu nenahrajou. zato s kinektem už přece jenom nějakou možnost maj.
-
-
o lidech s tímto druhem postižení však není v článku ani zmínka, což se dá vysvětlit asi tak že žádnou možnost nemaj
-
-
-
-
-
Díky bohu, že nejsem postižený...ušetřím za kinect.
-
-
ale na tech prascich od psychitra nesetri, meles pak bludy.
-
-
Jsem invalida s tělesným omezením nedokážu pořádně zvedat ruce a nohy už skoro vůbec ne. A bez myše a klávesnice bych byl totálně neschopen hrát hry na pc, ale kinect by mi byl prd platnej bez klavesnice a myše, bych musel být ochuzen o zabáva pc her a díky bohu, myš a klávesnice mi umožňuje pc hry hryt kinect by mi byl fakt prd platnej...