Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pustil sem Artuše a po 2 bitvach sem chtěl vypnout. Ale když si uvědomite, že to neni total war a jde tam o uplně jiné věci než v TW, hra začne byt zabavna. Je třeba se odprostit od hrani strategie TW a plnit questy jako v RPG. Nutne je dobře pochipit herní mechanismy , které nam tutorial vube nějak zvlast nevysvětluje, ale kdyz si zvyknete , zjistite ze hru zrychluji. Grafika je moc pěkna , ale ne na slabšich strojich :/ Přesto kvalitni desing jednotek ma svoje kouzlo. Příběh a atmosfera jsou velmi dobre. Takže když se naučite z netu tutorialy, mate patchovanou hru, a jedete spiš na RPG než na TW dobyvani, tak je hra velmi povedena. Nejvic ji sraži špatna optimalizace grafiky a jista zdlouhavost mechanismu. Dal bych tak min 7.
  • Jednička mi přišla mnohem lepší. Po chvíli hraní dvojky jsem se k ní vrátil abych si zvednul náladu.
    Bitvy jsou tam po taktické stránce zajímavjejší, volnost v tahové části větší, atd.
    Z mého pohledu to vyloženě doje..li :-(
  • Ta hra mi skor nez druhy diel pripada ako remake prveho. A skor by som odporucal kupit si prvy diel- je lacnejsi, je v cestine, sice ma tiez odflaknutu optimalizaciu ale nie je to az tak zle ako druhy diel.
  • Chvilku jsem na tyhle hře ztrávil a docela mi přišla zajímavá. Nečekal jsem uplně tak hardcore zaležitost jako od total waru a docela mile mě překvapilo a bavilo. Ze začatku včetně textovýho questování, ale časem to vcelku omrzelo. Boje mi přišli udělaný na urovni starýho warhammeru(nemluvím o grafice, ta mi prisla aktualni), což mi přišlo i fajn. Vývoj hrdinů mi taky přišel docela povedenej a nepřišlo mi, že by kouzla byly přehnaně učinný(urcitej efekt se od nich ocekava, navic si jde hycka magicky stit, tak nemusí nechat nic projít). Nejvetší chyba je zminovaná i v recenzi. Tj. omezená svoboda v rámci tahový části na mapě. Není to sice tak totálně linearní jako již zmiňovaný warhammeri, ale o svobodě rozhodování se dá mluvit jen ztěží. Ale i přes to v týhle oblasti není tak velká konkurence, tak je to pro mě celkově skoro až sedmičková hra. Čekal bych, že si najde svoje fanoušky.
    • Veci od TTW hardcore? Probuh co jste za hrace? :-D Bez urazky prosim, ale TTW zas tak hardcore neni. A ted k teto hre, grafika je krasna, ale "divna". Detaily jsou hezke, a pak to zabije takovy pocit skatulek naskladanych vedle sebe (proste ten svet je divny, v bitve jeste hur... tolik lesu... mapy jak prase, zadne formace (myslim skupin, samozrejme jednotek ano), atd. KA2 je docela zmetek, potencial se mi libil, ale provedeni je vtipne. To Napoleon/Shogun2(se svou kreslenou grafikou) je mnohem dal po strance provedeni.
      • Tak třeba spqr do Rome, nebo stainless Steel do medievilu mi celkem hardcore přišli. Moc strategii nejde tak do hloubky aby se pak případně dali používat jako simulace i do televizních pořadu. A co se týče grafickyho provedeni, tak je to asi o vkusu. Me se třeba Napoleon líbil víc, ale shogun mě(jen ze screenu a videii) moc nenatchnul. Formace chyběj, ale já stejně docela ochotně ovládal každej pluk.A za to,že je to fantasy strategie de tomu dá i leccos odpustit. Už to, že se k přímýmu porovnání musí sahat docela do minulosti. Koho bavil warhammer toho bude bavit Arthur.
  • dejte mi Myth : The Fallen Lords - no mumbojumbo features - remake a nesr*t ... *10*
    • Přesně na to čekám už bůhví kolik let *15*
  • Jediné co k tomu napsat je, představte si místo draků dvojplošniky a máte odpoved jak budou řešeny letadla v budoucích total warech
  • BoB.2
    Spíš je to tím že tahle hra je nic moc.
  • God-of-War
    Tady to fest žije *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit