Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Vyborne, diky za srovnani a rozepsani. :)

  • ales.smutny

    Ahoj, už to řešíme, se současnou podobou také nejsem moc spokojený.

  • Zrovna včera jsem měl na toto téma rozepsaný komentář, který jsem zahodil - vzdal jsem takto prohlížení fotek u Songs of Conquest. Nebyl jsem si jistý, jestli není chyba ne mém příjimači... a teď vidím, že není.

  • GorSilverarm

    Za mě je to lepší než PP. Každá mise má totiž nějaký svůj minipříběh a hlavní i vedlejší tedy nejsou nikdy náhodně generované. Parta má navíc čtyři členy a ve hře je mnohem víc povolání. Dá se tedy repetetivnosti nějakou dobou vyhnout zkoušením jiných povolání. Nemluvně o tom že každý hrdina je taky konkrétní charakter. Má vlastní hlášky a reakce. Alespoň na něco. Zároveň trochu jinou stavbu skillů. Repetetivnost se dostaví ale za mě to není tak hrozné jako jinde v žánru. Hlavně mě u toho ale drží to temné vyprávění. Sice předvídatelné ale hezky napsané a dost pracující s Artušovskou legendou včetně příjemného ohýbání jednotlivých charakterů a mýtů.

  • Hidden

    Pridavam se. Rikal jsem to uz kdysi, ale proc nezopakovat - galerie na Games je vzorem uzivatelske neprivetivosti. Chapu, ze ukazovat reklamy je pro chod stranky dulezite, ale alespon v mem pripade se nezobrazuji vubec, protoze z vyse zmineneho duvodu na galerie vubec nechodim (a kdyz tak omylem ucinim, hned bych si misto toho radeji nafackoval). Nahled obrazku by mel byt pres celou siri okna, reklamy hodte pod nej a dovolte listovani mezi obrazky pri zvetsenem nahledu, jak psal kolega vyse. Hned bude pouzitelnost a dojem o dost lepsi.

    Jinak diky za recenzi - po King Arthur pokukuju, ale ta repetitivnost me ponekud odrazuje. Mel by nekdo srovnani treba s Phoenix Point v tomto ohledu? Tam to po chvili take bylo vsechno na stejne brdo, je King Arthur stejny nebo se repetitivnost dostavuje vyrazne pozdeji?

  • Musím souhlasit, většinou to po pár fotkách vzdám:-(.

    Kdyby šlo alespoň ve fullscreenu posouvat na další fotky, bylo by to fajn. Díky.

  • xtron

    Prosím, můžete něco udělat s Vašimi galeriemi? Prohlížení fotek na Games.cz je opravdu peklo - malé náhledy v malém okénku a ve fullscreenu nejde posouvat na další fotky:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit