Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tuhle hru se těším. Ale čekám až vyjde komplet.
    • U téhle hry to zrovna není vůbec potřeba. Protože jednotlivé epizody jsou uzavřené a nenavazují na sebe. (odehravají se v jíné době v jiném místě a jsou o něčem jiném)
      Čekat na komplet sérii je v tomto případě úplně totéž, jako odmítat hrát GTAčka s tím, že čekáš až budou venku všechny díly. (a určitě venku všechny "episody" GTAčka nemáme)
      • Srovnáváš hrušky a jablka, GTA nevychází v epizodickém formátu a u King's Questu je počet dílů předem znám. Jinak máš ale pravdu, každá epizoda působí jako samostatná hra, spojuje je pouze to, že je vypráví dědek vnoučatům.
        • To je ale jediný rozdíl. Že u jednoho to víš předem. U druhého ne. Ale proč by to mělo jednou vadit a podruhé ne? (nemělo by spíš vadit, když ti předem neřeknou na kolik dílů si máš počkat?)
          Kings Quest má prostě předem známý počet epizod, ale epizody na sebe nenavazují. Takže není důvod hraní odkládat "až to bude komplet". Protože každá epizoda už komplet je.
          Možná lepší příklad - Když vyšel Assassin Creed, tak bylo ohlášeno, že to bude trilogie. Nějak si nepamatuji, že by někdo odmítal hrát jedničku, že si počká až to vyjde celé. :-D A takových her, kde je jasné, že budou další díly (ať už podle oficiálního infa, podlle otevřeného konce, nebo podle zkušenotí - všichni už víme, že GTA V není poslední, že Call of Duty není poslední a až Assassin není opslední díl série) je fúra.
          Plně chápu, když si někdo počká na celou sérii ve hrách jako Life is Strange nebo Talletele sériích... tam je to fakt jeden rozsekaný příběh. Kings Quest je zrovna ale hra, které se to netýká.
          • Chce počkat. Nepřesvědčuj ho, jeho volba.
            Taky si počkám, až bude celá série venku a hlavně až na to přijde ta správná chuť, tzn. žena s dětmi bude u moře.
            • PLuto.petr
              U mě spíš u seriálových her bývá problém, že než vyjde nový díl, tak úplně zapomenu, co se v tom předchozím událo...
            • Tak já mu to nenutím. Jen jsem chtěl poukázat na to, že pokud čeká, protože si chce zahrát "celý neroztrhaný příběh", tak u téhle série to není potřeba. (to mělo smysl třeba u Life is Strange, kde to končilo takovými Cliffhangery, že člověk fakt do další epizody trpěl :-D )
            • PLuto.petr
              Já se přiznávám, že u "sériových" her taky preferuju čekání. Tady jsem udělal vyjímku a první díl si zahrál, ale s dalšíma stejně čekám, až to bude komplet...
    • Tak už jen asi rok a dočkáš se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit