Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde dřív. Podívejte se na 45 minut z hraní
-
Takže, jak jsem tu kdysi tipoval 😀 Assassin jim do toho tím odkladem hodil vidle. Chtěli se mu vyhnout v listopadu a on jim skočil do února.
-
-
Ty vidle hodili Assassin, Avowed i Civilization 7. Chtěl bych být moucha na stěně v sídle Warhorse, když se to dozvěděli.
-
-
To gameplay video z IGN mě teda nijak nenalákalo, finální trailer snad bude zajímavější. Nejenže ten, kdo to gameplay natáčel vůbec nemá cit pro plynulý pohyb kamery a nějakou kompozici, ale ještě to hraje jak neandrtálec a díky tomu jdou i víc vidět některé nedostatky - např. chůze psa a jeho jeho zaseknutí se o kotlík s jídlem. Snad to moc lidí neodradilo :) Jinak teda začátek působí dost ospale, z těch 43 minut je cca 34 minut jen kecání a cutscény (které navíc dost kolísají v kvalitě - ty filmové, se kterými si vyhráli, jsou ok, ty ingame mně připomínají humpolácké cutscény z prvního Flashpointa :) Já jim moc přeju, ať to má úspěch, dělá na tom hodně šikovných lidí, ale pořád váhám, jestli chci trávit čas ve hře, kde je nutné dbát o hygienu, mít dostatek jídla a ještě hlídat, jestli je čerstvé a neustále si opravovat oblečení a zbroj - tohle si prostě mohli nechat pro nějaký hardcore mód, v jedničce mě to extrémně nebavilo.
-
-
Perk lidská popelnice neasi, jsem rád že je tam možnost pro lidi co mají rádi bonusy z jídla, ale je dobře, že máš možnost si odemknout jíst shnilý salámy bez postihu
-
Tak oni to hráli jako normální hráči a nesnažili se o nějakou kompozici, aby hra vypadala pro publikum co nejlíp. A jo, působilo to trochu ospale. A anglický dabing Jindry mi nikdy nesedl. Richardu Wágnerovi jsem toho naivního kluka, co se musí protloukat světem věřil mnohem víc. Naštěstí ve dvojce už bude od začátku.
Jídlo bylo v jedničce celkem v pohodě. Všude kotlíky s gulášem zdarma jako od armády spásy. Spíš mi přišlo otravnější si hlídat aby ses nepřejedl. Opravování svépomocí moc času nezabralo, ale lezlo to do peněz. Nejotravnější byla hygiena. Ráno zajdu do lázní, půl dne jen tak jezdím na koni a už měli lidi kecy (a to jsem si ani nekupoval toho extra smrdícího koně).
-
Mně by docela zajímalo, když Vávra pořád bitchuje o uvěřitelnosti a realičnosti, kdo sakra z těch kumpánů vezl ten obrovský kotel na koni? 😂
-
-
Buď se někdo pokajdil strachy do výšky z konkurence, nebo si ve studiu mákli. Snad jim ty přesčasy proplatili :D
-
Ta hudba je jak z Krakonoše (scéna s Troskami)... Chybí tam jen Anče, Kuba, a hajnej. To nemohli vybrat něco jiného? Je to dost příšerný + ty Trosky zas tak epicky nevypadají ikdyž jsou pěkné...
-
Aleši, v posledním odstavci ti zůstalo datum 11. února 😀
-
-
HUPSÍK DUPSÍK
-