Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat. Takže hratelná ukázka, jako alfa, bude zvěřejněna před vydáním. Stejně jako beta. Ale minule přece říkal, že další update bude třicetiminutový video, co viděli manažeři. Jenže tady to smíchal dohromady a zní to nějak divně. Nebo se pletu já?
    • Magister_Peditum
      Příští zveřejněný video bude cca půl hodinový a bude tam "walkthrough" tou ukázkou, kterou chtěli oslnit kravaťáky.
    • Pletes se. Jak pisou v clanku zde na games tohle je spesl pro cesky prispevatele a fanousky. Videjko uvidis az bude regulerni videni.
  • Uz par uspechu zazil a porad vidis jeho prispevky. Uvidime kolik vydela na tom projektu. Zatim ma dobre naslapnuto, grafika je paradni, kdyz vidim ty ingame zabery tak mam pocit ze sem na fotce, soubojovej system je paradni, tahle hra ma fakt potencial po tech 20 letech preskocit tu arenu a system shock. Zalezi na tom jakej je to clovek. Ja se spis tetelim tou predstavou, ze tento projekt bude mit obrovsky uspech a Warhorse pak pridou s dalsim narezem. To by mohlo byt silny studio. Popravde receno jestli se jim povede deli tak chci od nich videt novej system shock :D
    • Tilwaen
      Kdyby se u nás stali takovou obdobou CD Projektu, bylo by to super.
  • Ty meče vypadají luxusně určitě bych taky rád jeden + někoho kdo mě s tím naučí zacházet *1*
  • Zajímalo by mně, do jaké míry ovlivní Danův úspěch jeho budoucí účast ve veřejném životě (blogy, fight club, články, aktivismus, ...), nerad bych totiž přišel o jeho názory a pohledy na věc, doufám, že se neuzavře do svého nového hradu a nebude jen rozdávat pokyny svým poddaným (zaměstnancům). Ještě tak deset, patnáct let v podobném duchu jako doteď a stane se pro mě legendou.
    • Ja si myslim ze zmizne ako potkan ked ludia zistia ze prezral ich peniaze a hra ziadna(tipujem tak 2-3 odklady)
      • Kym sa vyzerie na uroven Gaba Newela bude potrebovat aspon 10 takychto projektov
      • *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit