Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fordzy
    Bylo by dobré do článku přidat tento nový gameplay z interní alphy. https://www.youtube.com/watch?v=MMRBX-RwsI4
    Začínám mít menší obavy o výsledný produkt. Imho mi přijde nový Henry více jako pedofilní strejda než-li chrabrý kovář, lepší byl původní rytíř Pavel Dobrovský. Zajímalo by mne, čím Pavel naštval Dana, že ho přeobsadil za takového okouna.
    • Carnage666
      Původní ksicht se mi nelíbil, ale tohle je velká změna teda. Jestli oni tam nakonec nedají třeba několik default ksichtů na výběr.
      • Fordzy
        Určitě nebude víc ksichtů. Tenhle ksicht patří herci, který Henrymu propůjčí i mimiku a hlas.(Dan dělá velké vlny o tom, kdo je oním slavným hercem). Takže s více ksichtama by jim to asi moc nefungovalo.
    • Však to bude beztak levoboček místního šlechtice. To by nebyl Vávra, aby tam tohle konkrétní klišé nedal. *4*

EDIT: Tak to radši dám taky do spoiler tagů.
      • Pamatuju, že na 4chanu někdo dával testovací rozhovory pro herce, kde byly i charakteristiky a příběhová pozadí hlavních postav a tohle klišé ve hře asi vážně bude.

Že já vocas si to projížděl, mám už i vlastně pointu vývoje hlavní postavy a nějaký základ příběhu poměrně vyspoilovaný.
        • Nedivím se tomu. On i příběh v Mafii byl splácaný ze všech různých žánrových klišé. Na druhou stranu tím nechci říct, že bych se u něj nebavil.

EDIT: Radši to dám taky do spoiler tagů.
          • Tak ono uz je v dnesni dobe klise skoro vsechno. Od te doby, co jsem zacal cist TVtropes mi prijde neoriginalni uz uplne vsechno. Ignorance is bliss *9*
  • to je dobře, že to bude jedna hra a ne nějaké akty, které by taky třeba vůbec nemusely vyjít. Doufejme, že to vyjde 2017
  • Opravdu se mi libí jak tady každý ví, že ta hra bude kvůli jejich rozhodnutí mnohem horší než by mohla být, že to vlastně celé odfláknou a žádné další hry nebudou...
    Nebylo by lepší vývojáře soudit, až tu hru budete mít a budete moci založit svůj názor na něčem jiném než na rozhořčení (ikdyž spravedlivém)?
    • Bylo by to lepší, ale nebyla by to taková švanda.
      • Přesně, navíc teda nemají slibovat když mají velký oči, magaloman Vávra a spol. pak nestíhá což dopadá na celou hru a hlavně na všechny co na ni čekají a nedejbože přispěvatele jako neustálé odkládání, teď jak to vypadá i osekání obshu jako příběhové linky, zrušení vydání na některé systémy, atd... *1* *1* No však jméno už tímhle vším mají udělané, nikdo jiný než místní a pár věrných přespolních je už nejspíš nepodpoří navíc s vydáním někdy kolem data Mount a Blade a ve srovnání s podobnými již vydanými a chystanými hrami to budou mít HODNĚ těžké. Držím palce protože teď už to může ai zachrániit jedině mooooooc vymazleneý příběh a hlavně zábavný, který chytne (ala Zaklínač - jen ať si Daník vzpomene co o něm psal do levelu jak začátek nic moc a pak ho questy chytly). A to e bojím i s přihlédnutím na přílišnou realistyčnost a nutnost repetetivnosti nestane.....
  • Já nejsem backer ani hater, ale trochu mě toto rozhodnutí zarazilo. Ať postě vydají hru, tečka. Já si ji pak buď koupím nebo ne, nevím co má bejt tohle za srance.
  • Takže tohle bude uzavřený akt1?

Říkali, že akty mají být menší z důvodu ceny. Neměli prachy na celou hru a proto to rozdělil a celá hra měla být po spojení vsech aktů...

Tohle zavání nedodělaním když smrsknou příběh i lokace z aktu 1-3 do jednoho a tam to uzavřou... A druhý díl bude něco jiného....
    Pochybuji, že najednou sebrali prachy a lidi na to aby udělali jednu uzavřenou hru jak původně chtěli a na kterou původně neměli...

Tohle tedy bude pouze akt1 co se týká velikosti hry... Škoda. Neví ani co chtějí.
    • Mart9
      Nic nesmrsknou, akorát akt 2 vydají jako Kingdom Come 2, tak to chápu já. Možná z toho víc kápne.
    • wenceslaus
      Nebude, protože 9km čtverečních je menší jak 16km čtverečních.
    • Pribeh prekopany v prubehu vyvoje na tretinovou delku kvuli rozpoctu proste zavani "kvalitou".
  • no ale zase se ukazuje ze publisheri nejsou uplne mimo. Ze si dokazi dat dohromady trojclenku "slibovany obsah vs pozadovane finance vs zkusenosti tymu" a dokazi poznat kdyz tam neco nehraje. A ze duvod proc je vsichni odmitly mozna nebyl v tom ze tam nejsou draci, jak se nas snazil Vavra presvedcit.
    • Mart9
      Co to s tím má společného? Jak píšu dole, pokud by byla stejná cena, nevidím rozdíl v tom, jestli by se to jmenovalo Act 2 a Act 3 nebo Kingdom Come 2 a Kingdom Come 3.
      • Děkujeme, že jsi nám to tak pěkně vysvětlil.
        • Mart9
          Nemáte zač.
  • Jinak receno se o prvni casti prohlasi, ze je to cela hra ... a o dalsich ze holt prodeje nebyly dostatecne, takze smula ....

Miluju kdyz muzu rict ... "ja to rikal" ...
    • Krescz
      už to dávno mělo vyjít....zbytečně se s tím serou a pak z toho vyleze 6/10 12 hodinová kampaň
    • jo ta posledni veta, to je celej tvuj zbytecnej zivot v kostce *7*
      • Další Vavroňfil ????
  • Mají dodat co, co slíbili. Ne že si řeknou "jo, von to vlastně nebyl dobrej nápad" a udělají s těma penězma něco jinýho, než na co je dostali. To bez souhlasu backerů podle mě ani nejde.
    • Záměr a výsledek prakticky nikdy nejsou to samé. Podívej se ná star citizen, taky ho odsoudíš za neplnění slibů?
      • Jednoznačně. A nejsem sám a spoustě lidí už kvůli tomu museli vrátit peníze.
        • Asi 10 lidem zatím, to bych neviděl moc tragicky. A 9 z nich chtělo refund kvůli nedostatku informací o Linux verzi
      • Ano
        • To proto, že jsi slaboduchý a životě jsi nevytvářel nic v týmu a už vůbec ne nic tvůrčího *7*
    • Tak jsem si prostudoval Kickstaster a mají to dobře pořešené:

"Acts II & III: You will be able to download Act II or II & III of Kingdom Come: Deliverance if and when they are released. We assume that it will take us nine months to develop Act II and further nine months for Act III. Please note that we cannot guarantee developing these Acts; while it is our best intention to do so at this moment, circumstances beyond our control may force us to alter our plans."

Takže všecky peníze od backerů jsou na první část a další části už vůbec nemusejí vzniknout. Bakala má dobré právníky. *4*
      • Ani bych nerekl, okolnosti mimo nasi kontrolu je tzv. vis major, takze pkud jim nespadne na studio meteorit, porad jsou zavazani to dokoncit
        • Nejsou.
      • wenceslaus
        Já bych spíš řekl, že je to tam jasně napsané.
        • Tak to říkáš to samé, co já.
    • Bohužel jde, můžou klidně i všechno zavřít a sbalit prachy. Dopadne to podle mě jako každej KS project, nikdy nebude to co je prezentováno.
    • Chm ... jako investor (a to nejses) bys o takovych veceh moh rozhodovat (silou svyho podilu samo). Jako darce ... muzes tak maximalne pozadovat vraceni svyho daru - zduvodnis to pomerne snadno tak, ze obdarovany nesplnil co slibil. Jen sem zvedav, jak bys ten dar vymahal tam, kde uz nic neni.
  • damage control in progress
  • Mart9
    Zbývá jediná otázka, jestli by původně plánované části 2 a 3 stály stejně jako nově plánované díly 2 a 3.
    • Přesně, kámo. Vystihl jsi to naprosto dokonale.
    • A jestli je budou muset zaplatit ti, kdo na KS zaplatili i za act Ii a iii. Nebo zda Vavra shrabne prachy a backerum da jen tretinu slibeneho obsahu?
      • Jestli chces znat odpoved na svoji otazku, precti si clanek ke kteremu pises komentar ;)
    • Pokud ty dily budou vetsi, nez se planovalo tak tratit nebudem... Taky je potraba rict, ze mi na kikstarteru slibili dalsi dil zadarmo POKUD vubec vyjde.. Coz nemusi, pokud prvni bude pr*ser (coz si nemyslim).
      • Tys ale zjevne nepochopil, ze ti prave rekli, ze zadna dalsi cast nebude, takze zadny zadarmo taky ne.

Pokud neco (ne)bude, tak "volne pokracovani", "dalsi hra ze sveta" ... za dalsi ... $$$ ... dobrej zpusob jak s bakerama vyj.bat.
        • prave ze ne a rekli ze pro ty co zaplatili dalsi akti na KS bude potencialni sequel zdarma .. jen clovek musi cit puvodni clanek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit