Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come nevyjde na tři části – první hra nabídne uzavřený příběh s šancí na pokračování
1.12.2016 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Asi 10 lidem zatím, to bych neviděl moc tragicky. A 9 z nich chtělo refund kvůli nedostatku informací o Linux verzi
-
Určitě nebude víc ksichtů. Tenhle ksicht patří herci, který Henrymu propůjčí i mimiku a hlas.(Dan dělá velké vlny o tom, kdo je oním slavným hercem). Takže s více ksichtama by jim to asi moc nefungovalo.
-
Původní ksicht se mi nelíbil, ale tohle je velká změna teda. Jestli oni tam nakonec nedají třeba několik default ksichtů na výběr.
-
Zatim nejvymazlenejsi PR bullshit, kterej jsem cetl :-D Aneb... Slibovali jsme vetsi mapu, vic story, misto toho tam dame konec a budeme se tvarit, ze o nic neprijdete :-D :-D
-
Nedivím se tomu. On i příběh v Mafii byl splácaný ze všech různých žánrových klišé. Na druhou stranu tím nechci říct, že bych se u něj nebavil.
EDIT: Radši to dám taky do spoiler tagů. -
Pamatuju, že na 4chanu někdo dával testovací rozhovory pro herce, kde byly i charakteristiky a příběhová pozadí hlavních postav
a tohle klišé ve hře asi vážně bude.
Že já vocas si to projížděl, mám už i vlastně pointu vývoje hlavní postavy a nějaký základ příběhu poměrně vyspoilovaný. -
Jednoznačně. A nejsem sám a spoustě lidí už kvůli tomu museli vrátit peníze.
-
Ale jo,,, je to lepší nápad už jenom kvůli tomu že kdyby vyšla první hra a pak ''části'' říkejme tomu DLC tak by byly levnější... takhle se s jedné hry udělají 3 hry a každá za 12 stovek :))) kdyby měli hru jako je třeba Zaklínač nebo Skyrim která je na stovky hodin tak s ní udělají serial, možná že si Čech a Slovák nechá skákat po hlavě ale jinde jim tohle neprojde...
Jak už každý ví tak v takových rpg je víc konců, takže není problém ''udělat' začátek a konec''...
a pak další hru vydat jako ''novou'' hodit tam pár nových mečů, najít nového nepřítele a pokračovat tam kde jste skončily v 1,, samozřejmě za dalších 12 stovek -
Jakožto backerovi mi to je jedno, pokud to bude dobrý (a že z bety tam nějaký potenciál určitě je), tak ať si to udělaj jak potřebují.
Jenom bych poprosil pana Vávru, aby mne zahrnul ve screenshotu, který bude umístěn na jeho facebook, pokud se zde diskutující zase předvedou v negativním světle. Děkuji. -
To proto, že jsi slaboduchý a životě jsi nevytvářel nic v týmu a už vůbec ne nic tvůrčího *7*
-
Však to bude beztak levoboček místního šlechtice. To by nebyl Vávra, aby tam tohle konkrétní klišé nedal. *4*
EDIT: Tak to radši dám taky do spoiler tagů. -
Nejsou.
-
Bylo by dobré do článku přidat tento nový gameplay z interní alphy. https://www.youtube.com/watch?v=MMRBX-RwsI4
Začínám mít menší obavy o výsledný produkt. Imho mi přijde nový Henry více jako pedofilní strejda než-li chrabrý kovář, lepší byl původní rytíř Pavel Dobrovský. Zajímalo by mne, čím Pavel naštval Dana, že ho přeobsadil za takového okouna. -
Nic nesmrsknou, akorát akt 2 vydají jako Kingdom Come 2, tak to chápu já. Možná z toho víc kápne.
-
Co to s tím má společného? Jak píšu dole, pokud by byla stejná cena, nevidím rozdíl v tom, jestli by se to jmenovalo Act 2 a Act 3 nebo Kingdom Come 2 a Kingdom Come 3.
-
to je dobře, že to bude jedna hra a ne nějaké akty, které by taky třeba vůbec nemusely vyjít. Doufejme, že to vyjde 2017
-
Jestli chces znat odpoved na svoji otazku, precti si clanek ke kteremu pises komentar ;)
-
Ani bych nerekl, okolnosti mimo nasi kontrolu je tzv. vis major, takze pkud jim nespadne na studio meteorit, porad jsou zavazani to dokoncit
-
Ano
-
už to dávno mělo vyjít....zbytečně se s tím serou a pak z toho vyleze 6/10 12 hodinová kampaň