-
Ojéé a už se zase řeší číslo u recenze.. To vážně nechápu.. *7*
-
-
To nejsi sám. Ale co, mohl bych nejspíš do alelujá opakovat, že srovnávat číslo u recenzí her diametrálně odlišných žánrů a jiných autorů je naprosto scestná pitomost... ale stejně by se nějací ekšperti našli. Nejspíš.
-
-
Tak jste dem*nt** ? Nemuzes srovnavat hodnoceni F4 a tohodle, proste ta hra je na 7 a ne, ze patri do skupiny jako F4 ....
-
komentář reprezentuje tichou (drtivou) většinu:
děkujeme games za recenzování indie her, hodnocení nám přijde relevantní. I to číselné. -
Nemuzu napsat, ze je to blba hra, protoze mi da zase Ovcacek ban, takze radeji napisu, ze je to skvela hra!!
-
-
Špatná ale je :D Nechápu, kde vzal 7/10, asi z prvních 30ti minut hraní. Pochybuji, že do toho vložil víc.
Epic ban incoming
-
-
7/10 který hra v poslední době dostala podobné hodnocení ? Tahle hříčka není špatná, ale obsahu je tam opravdu pomálu. Je to na pár hodin a konec. Grafika je roztomilá, budovatelské možnosti velmi omezené. Ve finále hra uzná, že už hrajete moc dlouho a pošle létající potvory které vás prostě převálcují. Jak tyhle hry hodnotit netuším. Je to spíše hříčka a srovnávat to třeba s Falloutem je asi nesmysl.
-
-
Proč nejdou editovat příspěvky ? Rád bych si opravil "který"
-
-
Protože to jde jenom přihlášeným. Jako anonym to nejde.
-
-
aha. děkuju.
-
-
-
-
Pixel tvurci by se meli spojit do nejakeho vetsiho studia a vytvorit zase nejakou pecku jako byl treba x-com, arkanie, krondor, atd.
Sklidili by jeste vetsi uspech, nez mely tenkrat tyhle klasiky, ale chce to mnohem komplexnejsi hru s dobrym napadem. -
Srovnávat s Fallout4? Co takhle s Lock On? ROFL
Ale díky, aspoň se člověk v kanceláři trochu pobaví. Tímto zdravím do školní škamny hlavně klučinu Borec007, jeho příspěvek mě posadil na zadek :-DDD -
-
Lock On ma mnohem lepsi letovej model ale co se tyce Pixel Artu tak jednoznacne vyhrava Kingdom!
-
-
Bakala nebude mít radost až uvidí, že vyhodil 100 milionů na hru s grafikou relikvie minulého tisíciletí.
-
Hral to uz nekdo? Recenze na steamu jsou takovy ze si nejsem jistej jestli do toho jit nebo ne.
-
-
Jo, hrál a mám podobný názor jako recenzent. Nejprve hodně těžké ale velmi návykové, v pozdějších částech stereotypní. Trošku tomu chybí balanc, ale hra je pořád patchována a laděna.
-
-
zase ta legenda jmenem "balanc". Nic takoveho neexistuje. Hroznej urban myth
-
-
Ahoj, u téhle hry opravdu záleží na tom, co tě baví. Připrav se na old school hratelnost, kde většinu věcí musíš doslova oddřít ručně. Hra má po takových 15 minutách hodně ostrý vzestup v obtížnosti a smrtelné chyby (restart hry) tě s velkou pravděpodobností čekají. Autoři hru možná vydali trošku předčasně a stále dolaďují, protože tady detaily a balanc jednotek dělá moc. Osobně jsem se u hry bavil dobrých pár hodin a cena je OK (teď ve slevě ještě lepší), určitě si ještě zahraji.
-
-
Vypadá to líp než Vávrův Kingdom.
-
-
Nesouhlasím
-
-
Nezájem.
-
-