Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kisuke
    Taky doporučuji. Je to super hra. Získal sem "omylem" v HumbleBundle spolu s jinými o které sem měl zájem, ale nakonec mě tahle hra bavila asi nejvíc. Velmi dobrá a nedá vám to, dokud prostě ten level nedokončíte :)
    Mimochodem celkem mě mile překvapilo že několik týdnů po koupi do hry přibylo několik nových levelů...

Jen mě tedy zklamalo, když sem viděl "vylepšenou" Android verzi Frontiers, která je bohužel zmršená mikrotransakcemi :( (zaplatíte za hru, sice málo ale i tak, a pak se Vám hrdinové neodemikají postupem jako zde, ale každý stojí cca 120 Kč... A podobně)
  • Tato hra je strá 3 roky. Aktuální recenze jako prase..

http://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_Rush
    • Tady se přeci nerecenzují flashovky a hra(hry) se na Steam dostaly teprve nedávno. Což se teprve dá považovat za plnohodnotnou PC hru.
  • Jack1947
    Nádherná hra, plná vyborně zpracovaného Turret defense... všechno je super na mobilu možná 8/10 zaslouženě na pc bych tohle nehrál . Mám rád pozitivní recenze - občas negativní. Vždy spravedlivé jak v Levelu tak tady. *5*
  • DeDy
    Mě na těchto hrách odrazuje, že musím vylepšovat své věže, kde postup do dalšího levelu umožní věž na určitém levelu víc než taktické umístění.
    • tak to snad funguje skoro všude, že je lepší mít míň věží, ale pořádně silnejch, než jich tam mít stovku na levelu 1, ne?
      • DeDy
        No právě. Vytrénovat věže někde jinde a pak daný problémový level zvládnout není pro mě výzva.
        • kostejnesmrtelny
          Tak to by sis u Kingdom Rush měl vyloženě libovat; ta právě klade na zvolenou taktiku extrémní důraz a zejména pak na druhou a třetí obtížnost (kterou můžeš hrát hned po dokončení danýho levelu) ovlivňuje celkovej progres jen minimálně. V posledních a bonusovejch levelech pak vůbec (nad tím zasraným gobliním městem jsem si rval vlasy snad tejden *1* ).
  • Mobile gaming master race.... X let stara flash hra, ktera nikdy moc uspech nesklidila, vyda se to na mobily a je z toho trhak. To myslim lecos vypovida o stavu her na tablety a podobny kraviny. A jo, kdyz chci hrat na pochodu, tak vytahnu PSP =)
    • Která moc úspěch nesklidila? Na Armor Games hodnocení 9,7 (55M zahrání) Kongragate (2. V kat Strategy&Defense cca 16M zahrání).
      Než příště začneš kecat kraviny, tak zkus použít google.
      Děkuji
    • VaZqeZ_EU
      Já to hraji na PC a stále se u ní náramně bavím *3*
  • Co se TD žánru týká, tak rozhodně 10/10 (na tabletu je to radost hrát). Nahrál jsem se hodně TDček, ale tohle je opravdu klenot. Možná nepřináší nic nového, ale to fungující dotahuje k dokonalosti. Hezká grafika a animace, skvělé zvuky a spousta vtípků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit