Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur mírní kontroverzi a ukazuje svět
30.1.2012 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
Je pravda, že demo bylo trochu rozporuplné, ale já to asi šanci dám, alespoň si nějak ukrátím čas při čekání na D3, teď jsem si z nouze znovu rozjel TQ:IT *15* Spíš jen přemýšlím, kde tu hru vlastně koupím, protože cena 1100-1200, za kterou to teď shopy i Steam nabízejí, se mi moc nelíbí.
-
To je vážně jen SP? S tímhle ovládáním? S těmi omezeními? A hlavně s touhle grafikou? V roce 2012?
Vážně se tu najdou lidi co si to koupí? I když se provalilo že z vás původně EA chtěla tahat další prachy formou DLC?
Sry za tolik otázek, ale tohle vážně nepochopím. -
-
CoD MW3
To je vážně jen 4 hodinovej SP? A se stejným mulťákem jako MW2 s pár změnami, co by šly udělat patchem. A grafika je poslední čtyři roky pořád stejná. To je rok 2012?
Vážně se našlo 9 miliónů lidí, co si to koupilo? I když Activion už několik let naprosto nechutně tahá prachy z lidí pomocí DLC s pár mapkami?
Sorry za tento rant, ale toto vážně nepochopím.
Závěr -> lidi koupí všechno. -
-
2忍:
Jo bohužel lidi koupí všechno.
A jak je vidět, zase se našlo hafo tupců co mínuskují. Jen houšť blbové když si nevážíte vlastních peněz a nemáte vlastní názor.
(mínusování je pro anonymní kretény co nejsou schopni svůj názor obhájit) -
Pokud jsem dobře četl, hlavní kampaň bez hlavních úkolů zabere kolem 50 hodin a pokud chceš udělat všechny i postranní úkoly, tak až 200 hodin.
-
-