Přejít na výpis diskuzí
Kingdoms of Amalur: Reckoning – anabáze jednoho RPG
15.8.2011 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Takisto im držím palce, dobrých a originálnych rpg nikdy nie je dosť. Chce to oživiť stojace vody, z klišé v poslednom čase vybočil len Zaklínač, a aj to predovšetkým vďaka osobitej knižnej predlohe. Chlapci, do toho!!!
-
-
klise? pozri sa aky ma mec, na tom obrazku, toto bude k nerozoznaniu k tomu co teraz vychadza: obrovske brnenia, obrovske zbrane, zmanganieva sa nam chlapci, zacal to asi DA1 :)
-
-
co je zle na velkych brneniach ? toto nema byt nejaka kopia skutocneho sveta z 10 storocia, ci co ja viem, toto ma byt fantasy a preco by si vo fantasy svete nemohol nosit brnenie ktore je velke masivne a vyzera sakramentsky dobre, unesies ho predsa si TEN hrdina, si naj a patry ti naj vybava, dalsia vec, ten mec co ma na obrazku ani taky velky nie je ked porovnavam skutocne velke mece z minulosti, takze to neprehanaju ani co sa brneni tyka ni zbrani, je to akurat fajn, az na to graficke prevedenie, ale co uz nemoze byt vsetko perfektne, a ma to dost daleko od zmanganievania, keby to malo blizsko ani by som si clanok necital a video nepozrel, ver mi, ja SOM ten co nema velmi vlaske anime a podobne veci, a DA1 nic nezacal praveze uviedol na pravu mieru to co ine RPG ignorovalo, konecne bozsky vyzerajucu vybavu, ci uz Kozene brnenia, alebo Platove, vyzeralo to vsetko super, a zbrane tak isto neboli uber mega masivne ako v niektorych anime, takze ja si myslim, ze tu si sa komentom netrafil
-
-
ale kurnik, nech si robia aj uber zbrane, a uber brnenia, ale nie v kazdej hre, vsetko je uniformovane, jeden to zacne a vsetci opakuju. kto chce farbicky, a ma pocit ze potrebuje ovladat avatara ktory drzi v ruke velky... (dopln co chces) nech sa paci.
Ale su tu aj ludia ktori hoci maju radi fantasy, nemaju 12 rokov ;) -
-
Vtipný to není urážíš lidi kterým se tenhle design líbí viz. tohle "Ale su tu aj ludia ktori hoci maju radi fantasy, nemaju 12 rokov ;)"
-
-
okej, ospravedlnujem sa budem uz politicky korektny, a neurazim nikoho komu sa taky styl paci :)
mne sa nie ze nepaci, ale som uz nim PRESYTENY, vsetky hry vyzeraju na jedno kopyto, panatno?
-
-
Podle toho co si napsal máš 12let páč generalizujou jen haranti a idioti :D
-
-
a este mi daj hru za poslednych 5 rokov, kde nedrzia herovia 2 metrove klacky a brnenia na ktore by potrebovali samostatny pohon
-
muhehe, to bolo vtipne
-
-
-
Než začneš psát o manze a anime měl by sis nejdřív zjistit co to vubec je :D
-
-
zacalo to niekde u MMOrog ...
-
-
nehadam sa, onlinovky nehravam
-
-
-
-
"A na druhou stranu bychom si možná měli pogratulovat, že po několika letech, kdy byl žánr na vyhynutí pod tlakem akčních kousků, které si RPG připínala skoro až drze, se zase vrací na výsluní zájmu."
WAT? Ja som najma RPG hrac a nemam co hrat, preto hram stare hry. Co vyslo/ma vyst tento rok? Two Worlds 2 - fail, DA2 - fail || Witcher 2 - nom nom || Deus Ex 3 - no uvidime, snad to nebude || Skyrim - Pevne verim ze to nepokazia, mozno este nejake aj ked si neviem spomenut, no 5 AAA titulov za rok, to je naznak toho ze sa vracia na vyslnie zanrov? -
Já doufám, že se jim to povede. Zatím to vypadá víc než slibně.
-
Další super fantasy RPG plné roztodivných barviček a přemrštěných tvarů... Nemůžou udělat něco jako zaklínač, realistické fantasy?
-
-
realisticke fantasy? co to hulis? Kde to mozem kupit? :D
-
-
"...RPG žánr stále patří k tomu nejtěžšímu na vývoj, díky své komplexnosti a snaze postihnout celý svět v mnoha úrovních...
Tohle tvrzení je spíš snem než skutečností. Kolik takových RPG za posledních 5 let bylo? Spočítal bych je na prstech jedné ruky. Už kvůli faktu, že tento pán má k RPG takovýto přístup, si tahle hra získala mojí pozornost. Jen ten grafický styl se mi nějak nepozdává - ten meč je vážně hnusnej a naprosto přestřelenej... -
-
:(
ono je to mozno pravda, take Two Worlds 2 bola sice priserna hra, ale urcite aj tak narocna na vyvoj. Rovnako aj DA2, aj ked.. ta asi az tak moc nie.
-
-
Skoda no, driv kdyz to neslo, tak byl sen realna grafika. Ted kdyz uz to jde, tak se vsechno dela do komiksovyho stylu :(
-
No jestli příběh napsal R.A. Salvatore .... Tak se máme na co těšit, horší to bude se spracováním. Snad to nepokazí.