Přejít na výpis diskuzí
Kleopatra táhne na Řím v novém traileru Total War: Rome II
6.6.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Já se tak nechutně moc těším.. :)
sice se mi z toho pak po*ere PC, ale za to to stojí.. :D -
yes! neskutečně se těším, total war je podle mého nejlepší série všech dob. jenom nebude moc hezký se na hru koukat s procesorem core 2 quad :D ale stejně!!! bude to neskutečná bomba.
-
Ta kampaňová mapa vypadá úžasně...jenže můj komp vybouchne co si uvědomí že to chci koupit.
-
Z těch řečí o Romu jsem začal zase instalovat. Byl by někdo ochotný mi napsat nějaké kvalitní mody, hlavně co se týče AI?
-
-
Roma Surrectum
-
-
Europa Barbarorum.
-
-
-
Původní Rome:Total War je prostě legenda s velkým L.
Jo a jsem taky rád,že nejsem sám,kdo tou hrou doslova žije *1* *1* -
Ale na to že to má vyjít za pár měsíců bych rád viděl trailery z Bitev a podobně nějaké Gameplay a podobně těch pár videích je málo. . . . . rád bych viděl Keltské armády, Egypské a podobně v akci a chování v boji třeba video Teutoburg Forest luxus ale chci více takových videích z Gameplay *2* *1*
-
SPARTA bude vládnuť svetu !! (sorry galové ) *1*
-
-
No tak popořadě : Vylepšíš města, postavíš armádu, obješ úzěmí a pak se objeví Moje římský legie a ještě moc rád jim to všechno odevzdáš :D
-
-
zatímco se budeš zabývat myšími válkami s galy, mí váleční sloni mocného Kartága ti budou pojídat senátory v Římě
Mimo jiné soudím, že by Řím měl být zničen *14* -
-
Ze svých zkušeností vím, že mluvíš pravdu :) A co se týče senátorů, velmi rád ti je pošlu.
Nezapomenu jak mi jednou řekli, že mám novou misi a to dobít Kartágo a pokud jí nesplním, tak ať jim na oči nechodím. Mezitím se moje jednotky snažili zachránit si život v Galii, Germánii a Řecku. Ale jo máš pravdu, obavy jsem měl vždy z Kartága, Řecka a Egyptu. -
-
při hře za Kartágo jsem ze všech mých sezení RTW dobyl Řím nejrychleji... v armádě 5 jednotek základních slonů, které odvedly veškerou špinavou práci, zbytek iberian infantry a round shield cavalry... jako potrava pro legionáře
to jsou vzpomínky, i Hannibal by mi záviděl :) -
-
Asi bych měl dodat, že předtím jsem tam utopil asi několik tisíc mužů.
Proti Egyptu jsem také vedl svou asi největší ofenzívu, rozdělena byla na 3 armádní sbory. 1. sbor měl za úkol shromáždit se na Sicílii, byli to jednotky stažené ze severní itákie a střední evroy, většinou veteráni galských válek. Jejich úkol byl napadnou egypt po moři a to přímo nylskou deltu. Jednalo se o 5000 mužů. 2. sbor se sedkupil u Kartága ( :P) a jeho základ tvořili žoldnéřské jednotky cvičené pro boj v poušti a pomocné jednotky, jako kavalerie a lehká pěchota. Jejich úkolem bylo postupovat po souši. Celkově asi 4000. A poslední 3. sbor měl zaútočit po souši z oblasti byzancie a napadnout spojence Egypta. pro něj bylo vyčleněno 8000 mužů. Zálohy jednotek se poté shromažďovali v Řecku. Něco kolem 3000. Dohromady tedy asi 20 tisíc mužů. Vyhrál jsem, ale díky několika chybám byly celkové ztáty 50%. A nepřeháním s počty. Ofénzívu totiž tvořilo asi 75% mých celkový jednotek. -
Kallessin
Koukám, že tvoje armádní reformy předběhly svou dobu - " rekonvalescenční dovolená " za vojenské úspěchy nejzkušenějších bojovníků na poli a rovnou oslavička v hlavní metropoli - to musela být pro onu legii velká čest. :D
Egypt mi ani nepřipomínej, já s ním bojoval kvůli zmateným rozhodnutím Senátu téměř 300 let a výsledek byl akorát ten, že mě nakonec sociální, hospodářská a tím taky vojenská krize donutila se z východní Afriky stahovat jak spráskaný pes. Zatímco tvoji legionáři se vraceli jak hrdinové, v mém případě se přes libijskou poušť nakonec táhly ustupující kolony vyčerpaných a nemocemi i bojovými neúspěchy demoralizovaných vojáků a diplomatů, kteří se snažili dostat k západním africkým přístavům, než je dostihne egyptská vlna. Po tak dlouhé době už sice slavná Roma i se Senátem dávno neexistovaly - po občanské válce se apeninský poloostrov stal jen místem pár provincií, které byly součástí daleko většího útvaru zbudovaného rebelující římskou frakcí táhnoucí se od Atlantiku ke Kavkazu, od Apenin k Baltu. Můj rod byl nucen opustit rodnou Itálii a usadit se na Sicílii, a proti Egyptu se bojovalo již jen ve jménu předků a pro čest rodiny, ne pro slávu zkorumpovanýho Říma, který se ani neobtěžoval nějaké podpory ve válce, kterou sám vyvolal, a odvrátil se nakonec od mé frakce, i když za něj její legie prolévaly krev na epyptských pouštích a v nilských městech. Řím byl jen abstraktním pojmem dávné slávy. Přesto to byl pravda zvláštní pocit tak potupně opouštět a vyklízet africkou pevninu, při jejímž dobývání slavní Scipiovci zapisovali svá jména pod římským praporem a svedli proslulé bitvy za rozšíření římských držav... a to nemluvě o tom, kolik času tomu věnoval hráč.
I tak může vypadat "historie" jedné kampaně. Já jen doufám, že Rome 2 zase umožní takový momenty. :) -
tyhle příběhy dělají z her jako TW nebo Crusader Kings víc než jen hry
-
Moje nejsilnější vzpomínka byla, když jsem měl v egyptě legii po pár bojích ve stavu asi 2400 mužů. Proti mě stálo téměř 3000 mužů včetně válečných vozů a jako posily dalších 4000.. ..sice zůstalo jen 700 mužů, kteří byli posláni do říma na dlouuhou dovolenou, ale vyhrál jsem a nepříteli zůstalo sotva 2000. Nejlepší vítězství za celou moji hsitorii v TW sérii, nic podobného jsem nikdy nezopakoval.
-
Nic proti ale ohnivé šípy 2x výstřel a tvoji sloni udělají ve tvém vojsku paseku :D a triarii ti rozsekají jizdu a zbytek dodělají legionáři :D
-
-
-
-
-
-
Silné reči nebudú tejto Taylorke aj tak nič platné, aspoň v mojom prípade *1*
-
-
Jiste ze ne - honor et gloria Romae
-
-
Opet vcelku nic nerikajici trailer. Mne jedine, co zajima, je AI. A to zejmena AI na globalni mape, diplomacie apod. Budme uprimni, ta je v predchozich hrach dost tristni, resp. neni zadna (nevim jak v Shogun 2, ten jsem nehral). Pokud to bude i zde, tak si muzou megagrafiku a milion DLC frakci strcit za klobouk.
-
-
No a jak si takovy trailer, co ukaze umelou inteligenci a diplomacii v akci, predstavujes?
-
-
screenshoty z kampane:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-06-total-war-rome-2-preview-fights-of-the-old-republic
Masakr.
Pokud tohle nedostane hodnoceni 11/10 tak jste salati. :D -
-
takze hodnotime hry jeste nez vyjdou?:)
-
-
Aleš Smutný prý potřebuje nový počítač... od Segy
-
-
Já bych z toho až tak raději nebyl unešenej,bojím se toho,že to bude dělané až moc na efekt a krásu,ale že se klasicky opomene na umělou inteligenci a hratelnost..jinak s tím hodnocení..upřímně vzhledem k upjatosti zdejších recenzentů na AAA tituly..počítej tak maximálně se sedmičkou...
-
-
Tohle je total war a ten je díl od dílu lepší.
-
-
Jedine tak vo sne.
-
-
Jelikoz si jen zlodej, ktery krade produkty, tak mas akorat pravo drzet hupu.
-
Vzhledem k tomu, že to ukradneš se ani nevyjadřuj. *16*
-
-