Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se tak nechutně moc těším.. :)
    sice se mi z toho pak po*ere PC, ale za to to stojí.. :D
  • Jedine tak vo sne.
  • yes! neskutečně se těším, total war je podle mého nejlepší série všech dob. jenom nebude moc hezký se na hru koukat s procesorem core 2 quad :D ale stejně!!! bude to neskutečná bomba.
  • Ta kampaňová mapa vypadá úžasně...jenže můj komp vybouchne co si uvědomí že to chci koupit.
  • Tohle je total war a ten je díl od dílu lepší.
  • kejo
    pri prepnuti kvality na 720p/1080p video neustale crashne po par sekundach, vo fullscrene sa absolutne neda pohnut pusuvnikom na zvuk a o stupidnej reklame pred kazdym jednym videom ani nehovorim (to ale neratam ako chybu prehravaca)
  • Europa Barbarorum.
  • Roma Surrectum
  • Popravdě řečeno tohle může napsat člověk, který nechápe. Nevím jak by se ti líbilo na něčem pracovat a potom by přišel nějaký "jarda" a ukradl ti to a ty si neměl ani to, a ani do pusy.
    Vývojáři producenti her je taky zaměstnání, prodej her je živí. Když prodají "milion" her mohou si dovolit se pustit do nového projektu. Kdyby všichni uvažovali jako ty, tak by nejspíše všechny herní hračky i PC byly tak možná na počítaní místo kalkulačky.Zaplať pánbůh že ne všichni jsou takový trollové. *5*
  • Asi bych měl dodat, že předtím jsem tam utopil asi několik tisíc mužů.

Proti Egyptu jsem také vedl svou asi největší ofenzívu, rozdělena byla na 3 armádní sbory. 1. sbor měl za úkol shromáždit se na Sicílii, byli to jednotky stažené ze severní itákie a střední evroy, většinou veteráni galských válek. Jejich úkol byl napadnou egypt po moři a to přímo nylskou deltu. Jednalo se o 5000 mužů. 2. sbor se sedkupil u Kartága ( :P) a jeho základ tvořili žoldnéřské jednotky cvičené pro boj v poušti a pomocné jednotky, jako kavalerie a lehká pěchota. Jejich úkolem bylo postupovat po souši. Celkově asi 4000. A poslední 3. sbor měl zaútočit po souši z oblasti byzancie a napadnout spojence Egypta. pro něj bylo vyčleněno 8000 mužů. Zálohy jednotek se poté shromažďovali v Řecku. Něco kolem 3000. Dohromady tedy asi 20 tisíc mužů. Vyhrál jsem, ale díky několika chybám byly celkové ztáty 50%. A nepřeháním s počty. Ofénzívu totiž tvořilo asi 75% mých celkový jednotek.
  • ZvacA
    Kallessin

Koukám, že tvoje armádní reformy předběhly svou dobu - " rekonvalescenční dovolená " za vojenské úspěchy nejzkušenějších bojovníků na poli a rovnou oslavička v hlavní metropoli - to musela být pro onu legii velká čest. :D

Egypt mi ani nepřipomínej, já s ním bojoval kvůli zmateným rozhodnutím Senátu téměř 300 let a výsledek byl akorát ten, že mě nakonec sociální, hospodářská a tím taky vojenská krize donutila se z východní Afriky stahovat jak spráskaný pes. Zatímco tvoji legionáři se vraceli jak hrdinové, v mém případě se přes libijskou poušť nakonec táhly ustupující kolony vyčerpaných a nemocemi i bojovými neúspěchy demoralizovaných vojáků a diplomatů, kteří se snažili dostat k západním africkým přístavům, než je dostihne egyptská vlna. Po tak dlouhé době už sice slavná Roma i se Senátem dávno neexistovaly - po občanské válce se apeninský poloostrov stal jen místem pár provincií, které byly součástí daleko většího útvaru zbudovaného rebelující římskou frakcí táhnoucí se od Atlantiku ke Kavkazu, od Apenin k Baltu. Můj rod byl nucen opustit rodnou Itálii a usadit se na Sicílii, a proti Egyptu se bojovalo již jen ve jménu předků a pro čest rodiny, ne pro slávu zkorumpovanýho Říma, který se ani neobtěžoval nějaké podpory ve válce, kterou sám vyvolal, a odvrátil se nakonec od mé frakce, i když za něj její legie prolévaly krev na epyptských pouštích a v nilských městech. Řím byl jen abstraktním pojmem dávné slávy. Přesto to byl pravda zvláštní pocit tak potupně opouštět a vyklízet africkou pevninu, při jejímž dobývání slavní Scipiovci zapisovali svá jména pod římským praporem a svedli proslulé bitvy za rozšíření římských držav... a to nemluvě o tom, kolik času tomu věnoval hráč.

I tak může vypadat "historie" jedné kampaně. Já jen doufám, že Rome 2 zase umožní takový momenty. :)
  • Z těch řečí o Romu jsem začal zase instalovat. Byl by někdo ochotný mi napsat nějaké kvalitní mody, hlavně co se týče AI?
  • Původní Rome:Total War je prostě legenda s velkým L.

Jo a jsem taky rád,že nejsem sám,kdo tou hrou doslova žije *1* *1*
  • sv.Georgius
    Ale na to že to má vyjít za pár měsíců bych rád viděl trailery z Bitev a podobně nějaké Gameplay a podobně těch pár videích je málo. . . . . rád bych viděl Keltské armády, Egypské a podobně v akci a chování v boji třeba video Teutoburg Forest luxus ale chci více takových videích z Gameplay *2* *1*
  • Tvoje máma je vyměklej zbabělec, že tě po porodu nespláchla...
  • tyhle příběhy dělají z her jako TW nebo Crusader Kings víc než jen hry
  • Moje nejsilnější vzpomínka byla, když jsem měl v egyptě legii po pár bojích ve stavu asi 2400 mužů. Proti mě stálo téměř 3000 mužů včetně válečných vozů a jako posily dalších 4000.. ..sice zůstalo jen 700 mužů, kteří byli posláni do říma na dlouuhou dovolenou, ale vyhrál jsem a nepříteli zůstalo sotva 2000. Nejlepší vítězství za celou moji hsitorii v TW sérii, nic podobného jsem nikdy nezopakoval.
  • sv.Georgius
    Nic proti ale ohnivé šípy 2x výstřel a tvoji sloni udělají ve tvém vojsku paseku :D a triarii ti rozsekají jizdu a zbytek dodělají legionáři :D
  • při hře za Kartágo jsem ze všech mých sezení RTW dobyl Řím nejrychleji... v armádě 5 jednotek základních slonů, které odvedly veškerou špinavou práci, zbytek iberian infantry a round shield cavalry... jako potrava pro legionáře
    to jsou vzpomínky, i Hannibal by mi záviděl :)
  • Ze svých zkušeností vím, že mluvíš pravdu :) A co se týče senátorů, velmi rád ti je pošlu.

Nezapomenu jak mi jednou řekli, že mám novou misi a to dobít Kartágo a pokud jí nesplním, tak ať jim na oči nechodím. Mezitím se moje jednotky snažili zachránit si život v Galii, Germánii a Řecku. Ale jo máš pravdu, obavy jsem měl vždy z Kartága, Řecka a Egyptu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit