Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tím bych souhlasil, celou dobu vývoje pouze prezentovali bitvy, zatímco měli hratelnou ukázku bitvy o Kartágo, tak ze strategické mapy ukázali první screenshoty až teď, cca po roce od oznámení a prezentování videa
    horší než v SHogunovi 2 s datadiskem to nejspíš nebude, ale jestli ten o 40% navýšený rozpočet vyplivli jen za bitvy, tak to si raději nainstaluju RTW s Roma Surrectum módem
  • né všechno se stihne... třeba ty Řecký národy... očividně to studio nestihlo do dokončení hry, tak to přidali formou free DLC dostupného s datem vydání hry
    to samé například CK2, namísto toho aby se piplali donekonečna s dalšími a dalšími pokračováními jako EA budou raději přidávat vylepšení do původní hry další 2 roky - ty by jsi chtěl čekat na CK2 o dva roky dýl jen kvůli tomu, aby to mělo integrovaný všechny DLC ? nemluvě o tom, že se myslím můžeme těšit na trochu víc, než jen "zpřistupnění" hratelnosti národů
  • Aleš Smutný prý potřebuje nový počítač... od Segy
  • zatímco se budeš zabývat myšími válkami s galy, mí váleční sloni mocného Kartága ti budou pojídat senátory v Římě

Mimo jiné soudím, že by Řím měl být zničen *14*
  • No tak popořadě : Vylepšíš města, postavíš armádu, obješ úzěmí a pak se objeví Moje římský legie a ještě moc rád jim to všechno odevzdáš :D
  • takze hodnotime hry jeste nez vyjdou?:)
  • No a jak si takovy trailer, co ukaze umelou inteligenci a diplomacii v akci, predstavujes?
  • díky :)
  • díky *3*
  • SPARTA bude vládnuť svetu !! (sorry galové ) *1*
  • Jiste ze ne - honor et gloria Romae
  • davidBray
    já vás pořád nechápu, dívám se na videa na třech různých PC, dvou prohlížečích a nikdy žádnej problém. Tak mě napadá, že ta chyba bude někde jinde, nebo je to prostě místní móda ...
  • Jelikoz si jen zlodej, ktery krade produkty, tak mas akorat pravo drzet hupu.
  • Ferdis2
    Silné reči nebudú tejto Taylorke aj tak nič platné, aspoň v mojom prípade *1*
  • Boze vy jste kreteni, ja vam tam dam odkaz na dalsi obrazky kampany a vy hned minuska, idioti.
  • Vzhledem k tomu, že to ukradneš se ani nevyjadřuj. *16*
  • Opet vcelku nic nerikajici trailer. Mne jedine, co zajima, je AI. A to zejmena AI na globalni mape, diplomacie apod. Budme uprimni, ta je v predchozich hrach dost tristni, resp. neni zadna (nevim jak v Shogun 2, ten jsem nehral). Pokud to bude i zde, tak si muzou megagrafiku a milion DLC frakci strcit za klobouk.
  • Nevim pomocnej jardo, ale zrovna serie TW patri mezi to lepsi co se ve svete hre vytvari a porad si svou kvalitu drzi hodne vysoko a protoze mam tyto hry rad, tak velice rad podporim i vyvojove studio, ktere dela hry co me bavi.

Jenomze ty jsi jen zavistivej pomocnej jarda, ktery se zmuze maximalne na haterstvi a tahani her z torentu a jeste mas tolik drzosti se tady obhrajovat, jakovy ses hrdina. Pro me jsi jen obycejny ret*rd nactileteho veku, ktery si zde leci mindrak jelikoz mu zadna nechce dat ... a ted se zde muzes klidne i po*rat deb*lku
  • Já bych z toho až tak raději nebyl unešenej,bojím se toho,že to bude dělané až moc na efekt a krásu,ale že se klasicky opomene na umělou inteligenci a hratelnost..jinak s tím hodnocení..upřímně vzhledem k upjatosti zdejších recenzentů na AAA tituly..počítej tak maximálně se sedmičkou...
  • Libovolna verze Rome2 se vzdy pripoji na Steam.
    Potvrzeno CA na jejich foru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit