Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mockrát jsem chtěl něco takového napsat. Jen trochu mírněji.
  • TheGGG
    za co mínuska vy vyměklí zbabělci? shogun dostal ty pravé grády až s BP dlc
  • kvůli tomuhle, CK2 a EU4 uvažuju nad pořízením nového notebooku... počkám si na první gameplay videa s popisem konfigurací ať vím, jaký grafický čip to zvládne rozjet na slušné úrovni
    pokud budou nároky krvavé, zůstanu u Rome 1 a CK1 :)
  • Precti si vsechno dvakrat, nez nekoho zacnes kritizovat. Pise, ze je to hra roku pro nej. Souhlasim
  • kejo
    za ten prehrávač by ste si zaslúžili päsťou...
  • Hra roka a este to ani nevyslo, este si to ani nevidel a najme ani nehral... tak ty si dobrý
  • Uz davno predobjednane, pre mna urcite hra roku. Na FB sa vyjadrili v komente, ze namornictvo bude moct vstupit na NIL a DIPLOMACIA bude taka komplexna ako este nikdy predtym, tak uz len drzat palce ..... ale nemam strach, ze by to nebolo dobre *5*
  • https://www.facebook.com/pages/Total-War-Forumcz/103725620068
  • Graficky to ma bliz shogun 2 bych rek. Barevnejsi, zivejsi. Napoleon total war bylo takovy mdly. Tak jsem rad ze to ma bliz shogunu
  • Mapa co vypada hooooodne podobne jako tady ve videu, jde zahledonout pres rameno vyvojare na poslednim Rally point. Vsechno v tomhle videu jede urcite na hernim enginu, vcetne obliceju.
  • XorxoxTalarius
    Tak jestli takhle bude vypadat hlavni mapa, tak mi to nepojede :D
  • XorxoxTalarius
    Musis si pockat, kazdopadne jsem si jist ze by si stim Creative Assembly poradilo. Nicmene, takova hra tu zu byla a nebyla zas tak spatna :D
    Jen si ted nemuzu vzpomenout na jmeno.
  • To by byla krasa, WW2 je typicka svymi bitvami pechoty v tesnych formacich ze? :-)
  • Radsi kdyby vydali Total War z obdobi WW2. To bych si zahral.
  • TheGGG
    Doufám v blood pack DLC
  • Pilgrim66
    Už aby to tu bylo... Přeobjednáno a nemůžu se dočkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit