-
Knížku už četl a jednoznačně se jedná o velmi zajímavé čtení. Doporučuju všem, kteří se alespoň trochu zajímají o to co se děje i jinde než za monitorem.
-
-
To je lez! Za monitorem nic neni!
-
-
Já tam mám nějáký kábely. Hádám že vedou ven z matrixu.
-
-
radsi si prectete Dasenku *1* *1* *1*
-
-
No ja neviem ale ked chceli odfotit princa mali ist za Travnickom
-
Chtělo by to do té knížky něco víc než jen MMORG komunity. Přeci jenom, když je na přebalu Onikage... ^_^
-
-
Asi sis to špatně četl, o MMORPG komunitě je tam jen část, píše se tam o širokém spektru komunit....
-
-
Knihu si rozebrali v ni ucinkujici a jejich kamosi? Nic ve zlym, ale kdyz jsem o tomhle cet, pusobilo to na me jak katalog zviratek v Zoo. Co s tim... :)
-
-
Náklad to mělo 1500, zájem byl výrazně vyšší, než tvůrci počítali.
-
-
takova reklama pro kamose... ach jo. tfuj. sem nepatri.
-
-
Kamarádi jsou tam na pár fotkách. Ta knížka je zajímavá nezávisle na nich. S jejími vydavateli se nikdo z nás nezná.
-
-
Zajímvý, díky za tenhle článek.
-
-
zajimavy? si delas srandu. ten clanek je o nicem. pouze informuje a dela reklamu. zadnej prinos.
-
-
A že by ten přínos byl právě v tom, že tu knihu dostal k lidem, kteří by o ní normálně třeba nevěděli? Nezlob se, ale dát do jedný věty to, že článek informuje a zároveň nemá žádný přinos je docela kravina...
-
Mě tedy tehle článek zaujal, knížka vypadá velice zajímavě a už přemýšlím kde se na ni podívat a komu ji případně koupit na Vánoce :)
-
V tom případě díky za reklamu :>
-
-