Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Upřímně, tady jsem moc nedivil vždyt je to Kojima a ne nikdo jiný a ten chce hry pro všechny ... hmm takže ta exkluzivita padá a je to trochu škoda ne ? ale zahraju tuhle divno hru.

  • triptich

    titul ma necháva úplne chladným, takže nič pre nič, ale správa je to dobrá. neuznávam akýkoľvek druh exkluzivít, všetci sme hráči a všetci by sme mali mať možnosť zahrať si to, čo chceme. bez obmedzenia platformy. a to platí aj pre moje obľúbené nintendo.

    inak, vraj je oznámenie PC verzie dôvod, pre ktorý ľudia rušia predobjednávky na PS4. lebo chceli a čakali exkluzivitu na PS a toto vnímajú ako podvod. to mi hlava neberie. ako niekto môže kúpiť hru preto, lebo má na sebe "to správne" logo? smutný svet toto.

    • JohnyTheZik

      Uplne stejny jako bojkot Metra nebo treba Phoenix Pointu kvuli Epic storu. Lidi jsou infantilni.

      • triptich

        úplne rovnaké to nie je, i keď to vykazuje určité podobné prvky. ak si nekúpim phoenix point z epic-u a počkám si rok na steam, je to voľba užívateľského klienta. nekupujem na origine, nekupujem na battle nete. proste nemám potrebu mať nainštalovaných 10 klientov. ale hru si nakoniec kúpim, keď bude vydaná na mnou preferovanom klientovi. to robím bežne s gog. nebojkotujem steam, len mám radšej hry s drm-free tak, ako ich vydáva gog. to je voľba obchodu, nie bojkot hry ako takej.

        tu ale ide o odmietnutie hry, lebo bude vydaná aj na inej platforme. to mne nedáva zmysel. prečo si nezahrať hru, na ktorú sa teším, na mnou preferovanej platforme len preto, že bude vydaná aj na inej platforme? pochopím argument ako pri GTA, či RDR - chcem hru hrať na PC, preto nekúpim na PS4, či opačne. ale nekúpiť vôbec preto, že je aj na inej platforme? teraz vydajú povedzme crusader kings 3 na PS4. no ja nekúpim CKIII, lebo je aj na PS4 a ja som PC master race a chcel som exkluzivitu... ak to preženiem do extrému kvôli názornosti - nedám si aplikáciu mobil banking do mobilu, lebo nie je exkluzívne len pre android, ako mi sľubovali, ale je aj na apple. pre mňa nepochopiteľná hlúposť.

        • JohnyTheZik

          Jasne, neni to uplne to samy, ale ve vysledku je to jen zvlastni consumer practice, na ktery pak trati predevsim vyvojar a i ten samotnej hrac. Volba uzivatelskyho klienta je jedna vec, ale nekoupit si to vubec jen kvuli tomu, ze to vyjde na EGS, je uplne stejna hloupost.

          • triptich

            "...nekoupit si to vubec jen kvuli tomu, ze to vyjde na EGS, je uplne stejna hloupost." tak to bez debaty súhlas.ak chceš hru hrať, zaujala ťa a ty ju nekúpiš len preto, že je na EGS, tak je to to isté.

            • Jack1947

              Je to určitý postoj... bojkot to je fuk hráč tím dává najevo že si nepřeje aby takové praktiky nadále pokračovali.

              • triptich

                Reakce na příspěvek:

                postoj asi voči EGS. no postoj to je, ak hru nekúpiš počas doby exkluzivity na EGS, to beriem. tiež nekupujem kade tade a primárne mám len gog a steam. ale hru úplne odmietnuť, lebo je rok na EGS? to je pre mňa hlúposť. počkám a potom kúpim na steame/gogu.

                a rovnako PS4. čo ma je po tom, či to hrajú aj na PC, či Xboxe? teším sa na tú hru? pobaví ma? tak ju beriem na platforme, ktorú preferujem. pre mňa za mňa, nech ju vydajú aj na inteligentné chladničky. nepotrebujem si hladiť ego exkluzivitou hier... PC master race rovnaký bull**** ako PS4 only.

        • Protože jsou to hipsteři.

  • lito

    už jenom pár dní. Je dobře, že si to zahrají všichni. Tak nějak očekávám naprostou pecku. 

    • Corvus

      Gratuluji, jeden z mála normálních příspěvků. Žádné konzolové nenávistné výblitky. Přesně tak, je fajn, že si to zahrají všichni. Tu máš Kodžimo moje peníze! Už aby byl příští rok: začneme Cyberpunkem, potom se pustíme do Dying Light 2, následně přijde na řadu Death Stranding, ale to už se můžeme těšit na Vampire Masquerade: Bloodlines 2! Žně! :-)

  • Carnage666

    Osobně nemam takový hype jako někteří uživatelé. Kojima pro mě totiž není bůh a většina jeho her mě prostě nebavila, sorrynotsorry. Táhnou mě spíš jen ti herci, ale co mi na Kojimovo hrách trochu vadí je ten jeho divnej "japonskej humor?" Věci jako krabice v MGS a další šílenosti a když jsem viděl že tady v Death Stranding můžete mít čepičku vydry kterou když si nasadíte tak hlavní hrdina ve vodě dělá že je vydra je pro mě trochu wtf a jsem si jistej že to nebude jediná infantilní věc co tam bude 😀

    • radim.zaty


      Já to mám s Kojimou podobně. Všichni na Metal Gear hry pějou chválu a já to vždy zkusím rozehrát, abych zjistil, že mě to zase nebaví. Ale tak třeba DS bude změna a překvapí, uvidíme.

      Ad vydra: Je jasné, kde se Kojima inspiroval  https://www.youtube.com/watch?v=fj4zhnGqhz0  :)

  • Carnage666

    Mazec z toho musí mít GGG vánoce 😂 jak tady tvrdil že to není možný  a že se to nikdy nestane. 😎

  • SalemCZ

    Smrdí to exkluzivitou pro Epic

    • Corvus

      A to je jen dobře!

      • SalemCZ

        Proč?

    • Carnage666

      Pravděpodobne to Epic bude protože to má vydávat na PC studio co vydalo Control :D 

    • PC je pořád PC.

      • SalemCZ

        I torrent je PC, tím nechci říct že si to mám stáhnout, ale prostě není PC jako PC. 

        • Zásadně nesouhlasím. Kdyby to bylo W10 only, tak to ještě beru, ale rozdělovat trh PC na základě obchodu je přece hloupost.

      • Lukyz

        Jak pro koho 

  • Tak teď ještě, aby to byla dobrá hra. Zatím to vypadá velmi zajímavě, ale jistota bude, až to vyjde..


    Co na to pan exkluzivita ggg? Mnohokrát psal, že se to nestane, ač mu mnozí tvrdili opak.. 

    • Zajímavě čím?

      Zatím to vypadá akorát tajuplně, ale o tom jak se to bude hrát zatím neřekli ani slovo, takže těžko říct, co by tam mohlo být zajímavého?

      • MalyZeli

        Tak zajimave je to prave proto ze je to tajemny... sem na to zvedav mnohem vic nez na hry kde trailery a ukazky a screenshoty a uniky prozradej celej pribeh, zapletku, 3 ruzny konce, a achievementy, atd. Uz ted nehledim radsi na zadne trailery, ani u her kde tusim co muzu cekat.

        • Tak to je samozřejmě druhej extrém.

          Na to aby si hru koupil, nechci vědět jaké má konce. Ale aspoň chci tušit jak se hraje (o čem je gameplay - je to akce, puzzle hra, exploration walking simulator, jrpg s tahovými souboji, interaktivní film ala Detroid?)  abych měl tušení, jestli je to typ hry, který mě bude bavit.

          Nejsem zastáncem nákupu zajíce v pytli. A to je bohužel to, čím DS zatím je. Ono to samozřejmě pořeší review.

    • musel sem na ten odkaz kliknout... a fakt pobavilo 😂 Jo a taky sem rád... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit