Přejít na výpis diskuzí
Kojima v upoutávce na Death Stranding ukázal Madse Mikkelsena a Guillerma del Tora
2.12.2016 | Adam Homola
27 příspěvků
-
No tvl, už mi tvrdne pupeční šnůra.
-
Tohle zatím vypadá na slušnej WTF kousek *1*
Pořád jsem trochu zahořklej kvůli Phantom Pain, Silent Hill by od něj byl určitě zajímavej, ale nová IP je přesně to co (podle mě) potřebuje.
Tady bude mít konečně možnost se vyřádit podle svých představ! *16* -
-
Zahořký? WTF? Gameplay je boží a dopadlo to naprosto parádně za jakých podmínek hra byla dokončována. Buďme rádi za to, co jsme dostali.
"Samotný fakt, že tu hru [Kojima] dokončil za daných podmínek, je úžasný. Byl zavřený v oddělení místnosti na jiném patře než jeho vývojářský tým posledních šest měsíců. Ani s nimi nemohl mluvit. Musel mluvit skrz prostředníka. Takhle ta hra byla dokončena,” odhalil Keighley velice nestandardní podmínky poslední fáze vývoje."
-
-
Bizardní, zvrácené, děsivé, tajemné a neuvěřitelně přitažlivé. Dobrá práce zatím jsem velice zvědav co z toho se nakonec vyklube.
-
-
Číslo singulár plurál
Rod mužský
životný mužský
neživotný ženský střední mužský
životný mužský
neživotný ženský střední
nominativ bizarní bizarní bizarní bizarní bizarní bizarní bizarní bizarní
-
-
WTF! To je del Toro co se snazi zachranit dite (Snake) pred Konami ? *14* Pochopil to nekdo stejne? *15*
-
-
Tak těch náznaků už byla hromada v prvním videu.
-
-
Doufám, že se Kojima překoná a tentokrát bude celý svět dýchat přes kůži.
-
Tezko rict co si o tom myslet (FPS?) ale atmo je teda festovne cool
-
Mikkelsen, del Toro a Reedus (sry jestli jsem něco napsal špatně) v jedný hře? Tak to bude non-stop fangasm a vidím Mads ani nemusel umývat ten makeup co měl v Dr Strangeovi... anyway... jak říkáme mi američani wau looks fcking good. Doufám, že z toho bude pořádná série...
-
-
Ty blby amerikanec
-
-
rusofile, vrať se na donbas...
-
-
-
Dolph Lungern v hlavní roli *1*
-
-