Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Tak se mi ještě povedla sehnat sběratelka 😮‍💨 Ubi mě letos pěkně vypekl, že to nedal na jejich obchod 

• Veskoslav

Ubisoft collectorky se zásadně kupují rok po vydání:) AC Unity i Oddysey za cca 700 Kč:)

• Morraw

Pantheon edice za 700? Vím, že některé sběratelky byly k dispozici i po vydání, ale proč by to někdo prodával tolik pod cenou ?

• bodmrazu

A kdo pak to recenzuje? Sarka a nebo Jakub, nebo externista?

• Pokud ta hra bude zábavná, tak ať má klidně 200 hodin. Ve Witcher 3 jsem strávil možná ještě více času, jelikož jsem vyzobával opravdu vše. Naopak ve Valhalle mám 70 hodin, což značí, že jsem jel převážně hlavní linku a vedlejší aktivity mě už moc nebrali.

Pokud mají potřebu takto řešit délku dohrání a ubezpečovat hráče, že to nebude velká hra, tak asi sami pochybují o kvalitě a hlavně zábavnosti. No jsem na to zvedav. 

• jeve

Já ti vám nevím, ale 3A hra za 1500+ na jedno dohrání (dvě, za každou postavu jednou) a herní doba od 100 hodin výše je naprostý základ a minimum co za tu cenu očekávám. 80 euro minimálně 80 hodin za jednu postavu. 

• Fallout 4 GOTY, na přežítí. Do teďka přez 400hodin a myslím že zdaleka nemám hotovo😯 Ještě že to bylo v akci za 10 E.

• Veskoslav

Naprostá kravina. Na co je ti uměle natahovaná herní doba? Jenom abys měl pocit, že si to dostal za svoje prachy?

• Morraw

Souhlasím. Hlavně open-world hry by měly být z principu velké. Origins 122h, Odyssey 229h, Valhalla 220h. Osobně mě takové hry hodně baví a dát tam 100h není problem. Když to někoho po 50h přestane bavit, tak se k tomu muže vrátit později. Taky to tak dělám.

• Veskoslav

230 hodin? Já to mám prolezlé celé, všechny DLC, 84/93 achiev a svítí mi tam 109 hodin. A fakt mám celou mapu, všechny vedlejší úkoly atd. Co si tam dělal tak dlouho? Kochal se v historické části? To by bylo zcela pochopitelné.

• Morraw

Odyssey je krásná a velká hra a je tam hromada obsahu. V Discovery tour jsem nebyl ani jednou.

Málo jsem používal fast travel, takže vzhledem k tomu, jak je mapa obrovská se ta doba natáhla. Navíc jsem jel více stealth, snažil se nezabíjet Sparťany, prostě si to užíval na maximum.

• jeve

Pokud je tam sotva 50 hodin obsahu nemá právo chtít po mě víc než 30-50 euro. Za 3A open world dám klidně 1500 ale nechci to dohrát za víkend. 100hodin je pro mě začátek o kterým se vůbec mužem bavit. Hra na tři dny je někde na 30 eurech maximálně 

• Veskoslav

Opět, neskutečná kravina:) Podle toho, co píšeš, tak nechodíš ani do restaurací nebo nedej bože do kina😂

• 1 euro za 1 hodinu hraní. V tomto případě jsem za Valheim měl zaplatit 200 euro a ne pouze 10. :D Ale Valheim není AAA hra, tak tam se to asi bere jinak.

• Veskoslav

Raději budu ignorovat Factorio:-X

• To hrozně záleží na tom, jak to hraješ. Píšou hlavní příběh 30 až 40 hodin, což je podle howlongtobeat cca polovina hlavního příběhu Valhally. Pokud tam bude podobný poměr nepovinných úkolů a budeš to hrát stejně jako Valhallu, tak tam nejspíš přes 100 hodin necháš taky.

Mně příliš dlouhé hry většinou přestanou bavit hrát pomalu a snažím se je po nějaké době prostě jen dohrát bez toho, abych se moc koukal okolo. Příliš dlouhá hra je pro mě něco jako příliš dlouhý film. Jo, obojí se dá nakouskovat, ale pokud není záměrem autorů z toho mít seriál, kvalita zážitku utrpí a obecenstvo začne prskat.

• Morraw

Ono ještě záleží jak tě hra baví/nebavi. Teď jsem sfoukl Avatara i se všema DLC a přišlo mi to trochu krátké, ikdyz hra hlásí 96h. Takový Syndicate mě moc nebavil, takže i 36h mi přišlo dost. U Pillars of Eternity jsem musel dat po 180h pauzu, u DivinityOS2 po 300h. Je to individuální, ale raději mám větší hry, ke kterým mám možnost se vrátit.

Navíc Valhalla/Odyssey měla tři velká DLC a spoustu přidaného obsahu. Vzhledem k tomu, ze lidi jsou schopni hrát jiné hry stovky hodin, kde je pouze grind, mi to přijde ok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit