Přejít na výpis diskuzí
Kombinace Broforce a Expandables je k dispozici zdarma na Steamu
6.8.2014 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Broforce hrajem s kámošema furt dokola Brototyp (čekám, až bude plná verze finální, chci si to zahrát až komplet), takže tohle je supersympatickej krok... YEAH! *5*
-
FU*K Yeah Brooooooooo ! ! ! ! *1*
-
Tohle je vskutku geniální marketingový tah, to se musí nechat:) A přitom velmi sympatický počin. Super:)
-
Vtipné, jak překroutili jména postav a dali tam bro. No Ex3 jsou tu brzy, tak si možná výjmečně hru s tak málo pixely zahraju.
-
-
Picho
-
počet pixelů je stále vyšší než počet tvých mozkových buněk :)
-
-
tss tss tss typický příspěvek od joudy z games.tiscali, jak má někdo jiný názor a náhodou není fanatik do indie her, okamžitě ho musím napadnou, abych si poléčil komplexy a nafoukl splasklé ego. Upřímnou soustrast.
-
-
a ty jsi jouda odkud? :)) to nebylo napadání, to bylo konstatování faktu. Nejsem fanatik do žádného "druhu" her. Mě zajímá HRATELNOST, ale to ty a tobě podobní už neznáte :)
-
-
Ja myslim, ze ani jeden z vas toho rozumu moc nepobral.
-
-
Myslet je houno vědět, kamaráde :)
-
-
-
-
-
-
To už jste začali psát i o freewarovkách? Wow *8*
-
-
Je to super, především závěrečné titulky mě totálně rozsekaly. Určitě si po výplatě koupím Broforce. *5*
Jej, tohle neměla být reakce, ale nevadí.
-
-
Kde je Brooker ?
-
-
Tys to ještě neviděl , že ? Jinak bys nemlel voloviny . Zkus si aspoň na čsfd přečíst obsazaní . A mimochodem , nejmenoval se náhodou Booker ? Troubo . . .
-
-
1. BROoker :)
2. Omlouvám se, přehlédl jsem v článku že jsou z 3. dílu. -
-
1. Booker – http://www.imdb.com/character/ch0285672/?ref_=tt_cl_t5
-
-
BROoker - BRO - BROFORCE
Chápete :) -
-
Jo takhle. *1* Sorry, bro.