Přejít na výpis diskuzí
Komentované video z MoH: Warfighter potvrzuje Battlefield 4
17.7.2012 | Petr Poláček
25 příspěvků
-
takze je to tady oficielne kazdy 2 roky novy BF a kazdy 2 roky MoH. svet je az po krk ve srackach.
-
-
Jak sa DICE dusovali po vydani ze nemienia ist stylom vydavania BF kazdy rok....:D O....l im to pes, ja som fanusik BF serie ale toto ma odradilo investovat do hocicoho tykajuce sa BF. Hold EA chce grafy, zisky,a nie doladovanie hier z ktorych uz nic nemasti vacky.
-
myslím, že to věděli když už šel ven BF3, že rozjedou tento hnus, zajímá mě jestli by byl vůbec nějaký BF další, nebýt podělaného Activisionu a CODu
-
Přesně ta samá taktika jako má Activision, akorát EA se to snaží zakrejt tim, že obrok vydaj hru s úplně jinym názvem (ne jako COD každej rok), ale jinak je to to samý....
-
-
Ještě že je letos ten konec světa *1*
-
-
myslím, že budeš zklamaný
-
-
-
-
To bude zase kravina, čím víc efektů a bum bum číčovin, tím menší hratelnost... boha, kde jsou ty hry co se dají hrát a né pořád dokola tyhle komerční srajdy!
-
-
dívky je tu během dne othaly do jedné *1*
-
-
* otrhaly
-
-
-
Kde jsou ty časy, kdy si člověk hrál 5+ let jednu hru a servery byly stále plné a hra stále jela a byla populární. Nyní je naprosto jisté, že BF3 k takovým hrám patřit (narozdíl od BF2) nebude.
Asi jsem fakt staromodní, ale já jsem pro to, aby se hra vyrobila a pak se třeba ještě 5 let dotvářela, vylepšovala a doplňovala. Ne aby se hra vyrobila a dva roky poté se vydal další díl... *7* -
-
...všichni jsou mrtví Dejve ...
-
BF2 ma aj kopec spickovych modov, ale holt DICE sa rozhodla ze je komunita moc "blba" na Frostbite.
-
-
Nejsem ani trochu nadšený, právě mně naprosto oradily od koupi Premium učtu... *10*
-
-
Nápodobně...na todle jim se*e pes...
-
-
No tak já si ho koupil a jsem taky celkem nas.... protože to znamená že na B3 hoděj bobek a půjdou do vývoje B4. *16*
-
-
No právě...
-
-
-
-
a bude to zase zalité tou "nádhernou" filmovou modrou nebo už si v DICE omyli okna?
http://img23.imageshack.us/img23/8070/bf3alpha47.jpg -
-
Teď to bude pro změnu v kaky barvě :)
-
-
oky, další rychlokvaška rozjede svou tour *7*
-
skoda, slabe, bude to call od duty
-
pamatuji doby, kdy některé demoverze her na level CD o velikosti maximálně do 100 MB měli herní dobu téměř poloviny (!) herního času soudobých Call of Duty a podobných her. A to to byly pouze demoverze!!!!
-
to ne toto :(
-
Ten MOH warfighter vypadá tak šíleně nudně..