Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dávejte to pls jako odkaz na youtube, odkud to stejně sosáte. Ten váš přehrávač je PEKLO!!
    Děkuju
    • Jo ten jejich přehrávač je fakt otřesnej a ten koho napadlo ho sem dávat je asi potáhanej po ječmenu...
  • Ještě v Česku běžela reklama na Medal of Honor Pacific Assault...
  • Phillios191
    Já si pamatuju reklamu na Huga :D
  • PreidaQ
    No, tak zrovna tohle bych tedy v televizi docela oželel. *7*
    • ZvacA
      Ty raději propagaci vložek, plýnek, Brunových lejn, fastfoodových dobrot a bankových chujovin, ja? :)
      • Hornbach má dobré reklamy, jsou to jediné reklamy, které mě nenaštvou, když mi tam uprostřed filmu skočí :D
        • Shaker
          ťa ma ťa ma ťa ma ťá jej, jupi jupi jou!
        • PreidaQ
          Nenaštvou v případě, že nemají o 50dB vyšší hlasitost než běžné pořady. *3*
  • Bohatě stačí reklamy, PR a zaplacené články na herních sajtách.
  • Jazz
    Tu v Česku něco běželo ?
    Smím se zeptat, co ?
    • Na Slovensku si pamätám reklamu na Gears of War. Určite bola aj v Čechách.
    • Hairy_Ass
      MoH: Pacific Assault
    • Myslím, že i Sims 2 nebo 3.
      • Jo já si pamatuju reklamu na Sims 2 a taky na Nfs Underground 2 běžela hodně *4*
    • Pamatuji si na reklamu na Mafii 2, pak vim, že tu běžela i reklama na nějakou střílečku - COD MW 1/2 myslim + rozhodně reklama na Playstation 3. Nechtěl bych kecat ale bylo jich ještě víc, tak 3-4 *3*
      • Před lety běhala vždycky v poločase zápasů Ligy mistrů reklama na Gran Turismo. Tenkrát to myslím byl myslím třetí díl :)
      • Dokonce i Level měl reklamu v hlavním vysílacím čase :)
      • nezapomeňte na kinect reklamy, ty sem tam proběhly televizí taky:)
    • myslim že to byl parkrat zaklinac ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit