Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • strasny
  • Bohatě stačí reklamy, PR a zaplacené články na herních sajtách.
  • PreidaQ
    No, tak zrovna tohle bych tedy v televizi docela oželel. *7*
    • ZvacA
      Ty raději propagaci vložek, plýnek, Brunových lejn, fastfoodových dobrot a bankových chujovin, ja? :)
      • Hornbach má dobré reklamy, jsou to jediné reklamy, které mě nenaštvou, když mi tam uprostřed filmu skočí :D
        • Shaker
          ťa ma ťa ma ťa ma ťá jej, jupi jupi jou!
        • PreidaQ
          Nenaštvou v případě, že nemají o 50dB vyšší hlasitost než běžné pořady. *3*
  • Grifus
    Jo vsechno pekny. Ale ja se proste nesmirim s tim, ze na tuto hru nalepili znacku Max Payne. Zadna noire atmosfera, pribeh a celkove pojeti hry. Vsechno je uplne jinde, v podstatnych vecech to nema s predchozimy dily nic spolecneho.

Aneb jenom zopakuju - toto neni Max Payne...
    • No neviem či si slepý ale celé toto video bolo temné ako predošlé diely. A noir neznamená len tma. To si velmi pletieš. A ti si hovoríš fanúšik max payna? Ked neveríš ludom z remedy tak ani náhodou niesi fanúšik tejto série. Pretože remedy už dlhšiu dobu spolupracuje s Rockstarom a usmernuje ich v príbehu a podobne.A taktiež sa vyjadrili že Max Payne 3 bude briliantný. Ak neveríš tu si to pozri : http://www.youtube.com/watch?v=kTwgBrUK4ng
      A nemožeš vedieť aký bude príbeh ked si to ešte nehral.
      Aneb jenom zopakuju - toto JE Max Payne...
    • Ty už jsi tu hru dohrál že víš jak kvalitní je příběh?
    • já se těšim až to vyjde a tobě se to nakonec bude líbit :D na reklamy a předváděčky bych se vyprd a počkal si na vyzkoušení hry samotné..
    • no jak uz jsem psal pred chvili *1* presne kvuli takovym se pokracovani osvedcenych znacek nezameruje na zmeny postav a prostredi ve hrach a proto at je to 1. nebo 9. dil mame porad stejneho hlavniho hrdinu, resici stejne problemy a ve stejnem svete. Myslim, ze stejne jako filmove postavy maji prostor pro vytvareni iluze, ze ziji skutecny zivot postavy, kterou hraji a ne 90 minutovou blamaz, ktera trva jeden den a noc, tak i postavy v hernim svete by mely dostat tento prostor a vyvojari her se nad timto zamyslet.....jenze to pak plno hracu breci, ze to neni ten stary znamy pepek s tim tetovanim a spenatem.....dyt ja jsem chtel zase drzet 5 plechovek spenatu a ne jenom 2 *13*
      • Ale toto je NOIR postavy su osudove ku koncu stracaju vsetko
  • Phillios191
    Já si pamatuju reklamu na Huga :D
  • MickeyMutant
    ...a nechte si pak v noci zdát, že na tom jednou hry v ČR budou tak, že reklamu na ně bude jako normální vnímat třeba i vaše babička.

Každý máme holt jinou představu vlhkého snu.
    • sleepless
      Vlhké sny odchází s věkem a praxí a představy o nich také...
      • zajímalo by mě jakou může mít takový nerd jako vy praxi...
        • MickeyMutant
          Myslí praxi šéfredaktora. To je v práci samé prcání a jebání a v noci se pak člověku zdá o televizních reklamách, aby si tu denní aktivitu kompenzoval. Jinak děkuju za upřímnou odpověď :)
  • Možná to nebude ten Max Payne, kterého jsme znali, ale myslím si, že zrovna u Rockstaru se nemusíme bát, že by to byl problém. Hodně se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit