Přejít na výpis diskuzí
Komerční verze DayZ chce být svižnější, než původní mod
29.11.2012 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Sice vsechno co je zombie mi uz notne leze krkem, ale tohle vypada ze muze byt poradna bomba, necham se prekvapit finalnim produktem.
-
houšť, jen houšť ((: Slintám jak pes v létě (((:
-
Plně souhlasím, taky se těšim, bude to pecka
-
Pěkné, pěkné... Hlavně aby pořešili hackery. Situace, kdy si pohodlně hovím na kopci nad Soborem, natěšený, že konečně provětrám odsřelovačku a najednou těsně za mnou
někdo prohodí větu v ruštině. Nejprve jsem to ignoroval (byli jsme na skype, tak jsem myslel že spoluhráč něco pouští či jinak blbne), když se však po chvilkce od spoluhráče ozvalo "Ty vole, slyšíš to?", otočil jsem se a co nevidím.
Za mnou dřepí hráč se zlatám AKčkem, zírá na mě a dál něco žvatlá v ruštině. Začali jsme do něj šít, to však nemělo žádný účinek. Začal se smát, hodil na zem bednu s věcma a zmizel. Když jsme chtěli obejít město, aby jsme si našli lepší místo, někdo udělal z mých nohou cedník (Výstřely se ozývaly těsně za mnou, střelec se tedy "náhle" zjevil pár metrů za mým hřbetem) a pár vteřin na to se na mě sesypal tucet zombíků.
Ani jsem si pořádně nezastřílel. *16*
Pokud však nebudou setkání s hackery tak časté, budu spokojený.
*4* -
-
Stále hraješ Stane ? Já se teda na DayZ neskutečně těšim, jelikož částečně doufám, že obnoví ten náš spolek na Steamu *4*
-
-
No, dlouho jsem nehrál, ale chystám se v blízké době (momentálně na to nemám čas) opět navštívit krví potřísněné končiny Chernarusi. :)
Yup, také doufám. Hrát osamotě je sice fajn, ale ve skupině lidí hra dostává hned jiný, zábavnější nádech. :) -
-
Tak tak, než jsem začal hrát v grupě tak dobré, ale pak když se takhle sejde dobrá skupinka lidí tak ta hra má hned jinej rozměr. Poté mě už to solo moc nebavilo a nějak jsem na to zanevřel. Tak snad se někdy dáme zas dokupy a zahrajem.
-
-
Yup. O to by mohly být cesty zajímavější, když přibudou nové, neprobádané končiny. *1*
-
-
-
-
no a přesně hráče jako ty ve hře uplně nesnáším.... Borec Ti nic nedělá, dívá se na Tebe a ty ho začneš kosit, přitom Tě mohl zabit na 100 způsobů, než ses na něj otočil. Za celou dobu sem potkal asi 30 +/- hráčů... psal sem friendly a podobně, leč pokaždé do mě začali bezdůvodně střílet. Pouze jeden jedinný, se kterým sem si povykládal, nebyl agresivní. Smutný to fakt.
-
-
Má první reakce nebyla střelba. :)
Nejprve jsem na něj zíral, poté jsem odepsal něco ve smyslu "nestřílej, nejsem nepřítel."
Začal mi mířit na hlavu a pořád něco žvatlal, tak jsem zareagoval.
Stejně to byl hacker, od kterého bych čekal kulku okamžitě, jak bych se pohnul. *4*
Zatím jsem nezabil jediného hráče (Smejki a pár dalších lidí to může potvrdit. :D), vždy jsem se snažil vyhnout (pravda, chtěl jsem mít na kontě alespoň jednu vraždu, takže kdyby to bylo nezbytně nutné, určitě bych neváhal). -
-
Jsem blb, nedopsal jsem větu! ::facepalm
...vždy jsem se snažil vyhnout násilnému řešení nastalé situace. Například když mi někdo před nosem vybílil nemocnici, také jsem mu nenašil kulku do halvy a vzal si věci. Místo toho jsem ho trochu postrašil (Kdo by neutekl, když před ním stojí dvojice po zuby ozbrojených hráčů a on má jen sekyru) a vzal co zbylo (skoro nic. *13* ) -
já jenom doufám, že mimo jiné zapracují na této oblasti hry. Možností se nabízí hromada, výměna důležitých informací, zajímavých lokací atd. atd. Je jasné, že se najde hráč, který po to všem dá jednu mířenou do zad, idioti sou všude, ale spousta hračů střílí jenom proto, aby nebyli mrtví. Za normálních okolností by nevystřelili.
-
A že mu napíšeš "friendly" není záruka bezpečnosti, takže se prostě někdo bál a raději střílel, než riskoval. Kolikrát se mi stalo, že jsem potkal hráče, co psal "friendly!", počkal až jsem se přiblížil a pak mě bez milosti odpravil pro konzervu fazolí a sekyru. :)
-
-
no já sem před jedním borcem dělal dřepy, on do mě furt střílel... Aj sem se otočil, aby věděl, že nemám zájem po něm jit a přesto sem mu svou smrtí udělal podle všeho radost.
-
-
trošku víc ty dacany odlišit, abych věděl už na dálku, že z toho nic dobrého nebude. Šátek přes obličej je málo ( (: No uvidíme, jak se s tím kluci poperou...
-
Troll banditi jsou a budou, s tím je třeba se smířit. :)
Hru to celkem kazí, ale co naděláš. Zakročit se proti tomu nedá, vymýtit to nemůžeš...
Nezbývá nic jiného, než se vyhýbat pobřeží a ve vnitrozemí si dávat sakra pozor.
-
-
-
-
-
Zlatým*
-
-
Jen se bojim aby to tím "vylepšením" (ovládání, interface atd.) nepodělali. Ta chytlavost a hratelnost když sem začínal s dayz betou, tu sem nezažil už pár let u žádné jiné hry.
-
len dufam ze to tym ovladanim nepokazia. ked ostrania to ovladanie army a realitu chovania (ze naprd nemozes sprintovat a zrazu zastavis skocis, otocka vsetko pod 0,5sek) tak to velmi uskodi gameplayu.
-
-
Přesně tak. Na DayZ v ArmA II mě prostě nejvíc bavily ty prvky vojenskýho simulátoru a, jak píšeš, realita chování postavy a zbraní. Jasně, jako nováčkovi mi chvíli trvalo, než jsem si na některý věci zvykl a než jsem se s tim ovládáním sžil, ale o to zábavnější to pak bylo. Tak snad zůstane při starym i v standalone verzi.
-
-
"..v nichž dění řídí na příkaz hráče server a ne herní klient." to se netyka jen MMO ale vsech modernich multiplayerovek, omezi to cheatovani i lagery (pokud zasah strely zpracuje server a ne klient jak to je uz od OFP). doufam ze to prevezme i arma 3
-
-
edit> aha, přečteno rychleji než domyšleno, no nic
-
-
Taky se už těšim + taky se bojim tý změně ovládání, doufám že to nepokazí a taky trošku doufám že ve standalone verzi bude více přístupných budov, příde mi docela blbí jak je teď v dayz v některých vesnicích přístupný jen jeden dům, max 2-3 ( a vetšinou to je jedna stodola a jeden nebo dva "kumbály")
-
Doufám že hra bude obsahovat i server aby si hráči mohli i zakládat hru sami doma (stejně jako teď). Navíc vyjmo hry i správa serveru je pěkná zábava :)
-
už jste zkoušeli war-z? je lepší než day-z?
-
-
Ačkoli mě "trochu" odrazovaly gameplay záběry, měl jsem v plánu zkusit betu.
Nyní je to však zpoplatněné a házet do toho prachy fakt nehodlám. *7* -
War-Z je takový CoD zombii styl a i ten je v BO 2 mnohonásobně lepší a zábavnější.
-
ta otázka si ani nezaslouží odpověď (((: Nezkoušel a ani to nemám v plánu.
-
-
naaahodou ja se na War Z tesil - do prvniho gameplaye :o)
-
-