Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darrick

    Je tu menší chyba v Pokémon GO sekci, bylo by dobré dodat že PVP bylo přidané do hry, je to jeden hráč proti dalšímu a každý má 3 pokémony. Jsou tři ligy Great League která je omezená maximálním Compat Power pokémona na 1500, Ultra League je do max 2500 CP a poslední je Master League která je neomezená. 

    Díky The Silph Road a jejich aktivitě se rozšířili neoficiální Turnaje které se konají i u nás a mají efekt na celosvětovou špičku.

    Také je možné dělat Tréning proti vůdci teamu, je to spíš PVE a nemá takový velký dopad na strategii. 

    Samozdřejmě od letošního roku provedl invazi do pokémon Go Team Rocket a zabírají Pokéstopy (místa ze kterých lze získat itemy jako léčiví sperj, pokébaly, maliny na sklidnění divokých pokémonů). Pak máte šanci bojovat proti členovy z Teamu Rocket což je lepší výzva než PVE proti vůdci Teamu, poražený Rakeťák uteče a zanechá po sobě temného pokémona kterého pak lze chytit speciálními pokébaly.

  • Já si nejvíc užíval a užívám ty fan hry. Prostě hrát za rakeťáky, za členy policie, za bezdomovce v městě plném odpadu,... Těch věcí se tam dá vymyslet tolik.

  • SalemCZ

    Jaký je ten Pokken? Dělali to lidi co dělali Tekkena ne

    • 0011

      Skvělý, rozlišení je dost zkrouhnutý ale zase hra jede plynulých 60 fps bez dropů. Ta hra klame tělem - obtížnost je že začátku dost nízká ale postupně vzroste na klasickou tekkenovskou holly sh*t obtížnost, respektive ke konci dost skokově takže většina kažuálů co si do té doby myslela, že je to hra pro děti odpadne. Kupoval jsem nejen kvůli PTdx arcade stick, který funguje i na pc a už si nedovedu představit jakoukoliv bojovku bez toho, akorát uvažuju že vyměním čtvercový restrictor gate za oktagonální a někomu může vadit digitální páčka místo analogové ale to mají všechny arcade ovladače a já jsem zvyklý z klávesnice takže jako jeden fanda bojovek druhému - jestli o PT uvažuješ, ber to rovnou s ovladačem, pokud už ovšem dávno nemáš vlastní vytuněný, není to zrovna superlevná záležitost ale dá se sehnat za o dost méně než jsem za to dával před dvěma lety.

  • 0011

    Já si užil Moon i Let's go, ale těším se na návrat ke klasice. Nejraději mám remake Alpha Saphire a protože jsem původní B&W nehrál, byl bych moc rád za remaky těchto opěvovaných dílů i když u Pitch Black a Snow White by asi byl problém se značkou 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit