Přejít na výpis diskuzí
Kompletní předělávka Skyrimu Enderal se předvádí v novém videu
17.8.2015 | Honza Konfršt
31 příspěvků
-
u skyrimu mam nahrano neco pres 200 hodin a musim napsat ze to nebyla vubec zbytecna ztrata casu
-
Vypadá to jako když jsem si nenasadil brýle *5*
-
podla tohto pravidla by si mohol rovno zacat vypisovat maticke prirode ze ti pri prechadzkach strka pod nohy neprekonatelne skaly a ine neprijemnosti...
-
Klobouk dolu, vypada to super.. Jen snad trochu ubrat blur.
-
Co si pamatam tak je to dobre, ale 1. uvodny dungeon moze byt pre mnohych trochu pridlhy 2. je to len v nemcine s volitelnymi angl. titulkami 3. v porovnani s oblivionom je to dost vytunene (hlavne v prirode - www.youtube.com/watch?v=1PYs9CWCmTg ), cize to moze mat prepady fps aj na sucasnych strojoch
-
ty jo takovou atmosferu jsem uz pekne dlouho nevidel :)
-
Hrál někdo ten Nehrim? Jaké to je? Miluju Gothica 2 a Oblivion, a jestli tvůrci říkají, že Enderal je jako mix TES a Gothica, tak potom by Nehrim mohla být pecka.
-
Inak okrem nemeckeho dabingu sa vytvara aj anglicky.
-
Doufám, že nás upozorníte až bude v plné verzi, Nechci si to pořád hlídat :)
-
mne se na skyrimu nelíbil hlavne dizajn krajiny, ktery byl moc rozervany. A tady to pusobi taky tak. Nevím proč delaji krajinu tak, že každych par metru narazite na nezdolatelnou prurvu nebo skalu.
Jinak kdyby na Skyrimu predelali grafiku, príbeh, krajinu, mesta a genericke dungeony, mohla to byt docela dobra hra. -
Zrovna když jsem sem chtěl napsat, že hudba zní jako z gothicu a že to proto chci, šel jsem na jejich web a tam se píše "Enderal is a mixture of The Elder Scrolls and Gothic". BONER ALERT!