Přejít na výpis diskuzí
Komunitně zaměřené změny na Steamu zvedly prodeje her
27.3.2015 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Já si myslím, že Steam na to jde ještě dobře. Spoustu jeho funkcí prostě nemusíš užívat, když nechceš a není to jako u jiných služeb, kde tě o každé kravině informuje zpráva přes celou obrazovku...
-
Neviem ako ty pizza ristorante nakupuješ na steame, ale ja keď niečo kúpim, tak sa mi to hneď objaví v knihovne, netreba používať maminu kreditku vieš.
-
Nebo třeba někdo zaplatil 10 eček a hra nikde. To jim mám nechat, že :D?
-
zakaznicka podpora existuje jenom proto aby existovala. Normalni clovek s ni je v kontaktu maximalne kdyz mu ukradnou ucet, za zadnych jinych okolnosti. ovsem 95 procent lidi neni normalnich a tak tam pisou protoze jim nejde pustit hra coz je vina jejich pc a mysli si ze typek ze supportu to vyresi. Typek na supportu ma vedle monitoru script nejvice cliche rad, jako "aktualizuj ovladace", ktere samozrejme nikdy nepomahaji
-
Nesouhlasím. Například Blizzard má skvělou zákaznickou podporu.
-
Legrační. To se asi vymykám škatulkám Valve.
Já bych měl nejradši Steam, kterej by mě neobtěžoval s upozorněním na kdejakou blbost co zrovna vyšla, bez kurátorů, bez fronty, bez omezení prodeje a bez příšerných uživatelských recenzí. Ale to chci asi hrozně moc. :D -
To je bohuzel uplne normalni.
-
Škoda, že se Valve soustředilo jen na peněženky hráčů a zákaznická podpora je až na posledním místě. Je to ostuda.