Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mod ACE podporuje real ... vychytávky jako podepření zbraní, jiné házení granátů, rádio, špunty, plyn masky atd. Je toho dosti. ))) Čekni třeba BTK clan
  • Nasvícení v BF3? Myslíš ta supernova, co je tam místo Slunce *1*
  • Asi tak. Jedine v com engine od BIS sa da povedat ze je popredu je detailnost modelov. Tam sa celkom snazia ale ostatne graficke prvky su uz pozadu za beznym standardom. A obhajovanie donekonecna omielaneho sloganu ze je to open space a sandbox hra je tiez uz chatrne. Evidetne sa zameriavaju len na detailnost modelov a este mozno simulaciu. Ved staci sa pozriet na tie vozidla, to ani nevyzera na pohybujuce sa bvp ale kvader posuvajuci sa po zemi. Ale hlavne vsetko v Arme vyzera strasne umelo, evidetne to nevedia nasvietit a prave nasvietenie robi obrovku cast atmosfery v BF hrach.
  • Hlasuje se o tom na Arma 3 Feedbacku.
  • jedna z dulezitych veci co mi v ARMe vzdy chybelo bylo opreni zbrane o zed / zem. Nevite nekdo jestli se tohle chysta do ARMA3?
  • něco vypadá dobře, ale už by to chtělo nový engine
  • JJ technické zpracování je pěkné když nekoukáš do dálky na holé kopce bez trávy se stromy s rozmazanými texturami a doskakující tráva je taky dobrej hnus
  • Ta reklama je vtipná *1*
  • Je to nádherné, překrásné, fakt moc, ale já jsem trochu znechucen. Mám origo všechny BiS hry, které vydali, ale 3ku si asi nekoupím. Pro první armu ukončili podporu a stále pořádně nefunguje a 2 je taky taková prazvláštní zprasenina ( ale stejně ji svým způsobem miluju). Navíc a to si nemůžu pomoct, nejvíc funkční AI mi přišla v Resistance...=/
  • Nářez! Jen si takhle chodit po ostrově a kochat se:) Takové technické zpracování se mi líbí více než např. u Battlefieldu IV
  • užasná podívaná ,už se těšim
  • sleepless
    Za video se omlouvame, je doplneno, embed vypadl pri editaci.
  • Autor by si mohl napred trochu neco zjistit. Take On Mars rozhodne nebude soucasti All in Arma, jelikoz hra bezi na uplne jinem enginu.
    PS: Očekával bych, ze sem date video, a nejenom odkaz, ktery musim hledat v textu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit