Přejít na výpis diskuzí
Komunitní video představuje všechny složky armády v Arma III
20.9.2013 | Adam Homola
22 příspěvků
-
Prosím vás jakou roli v příběhu hraji Izraelci ? Že jsem na screenech viděl Merkavu IV...
-
-
Izraelci ve hře nefigurují, ale to ještě neznamená, že tam nemohou být izraelské tanky.
-
-
Nikdo jiny, nez Izrael, novou Merkavu nema... *3*
-
-
v roce 2030 nebo kdy se to odehrává si budeš Merkavou jezdit ráno pro rohlíky *1*
-
-
-
-
Jinak pro info. Po GTA5 je v předobjednávkách nejúspěšnější nový skvělý převratný díl CoD :-) Sláva a 3x hurá PC Hraní
-
-
"bez ARMY3 prezit ani jeden den"
-
jen pro info, muzes prosim napsat, v cem je "revolucni, prevratna a skvela" ARMA3 oproti ARMA2 s datadisky krome toho, ze hru posunuli do budoucnosti?
Kdyz pomineme jine jednotky z duvodu jine dobu a jinych narodu, v cem jsou ty zasadni a revolucni zmeny, kvuli kterym clovek hrajici ARMU2 nemuze bez ARMY prezit ani jeden den? -
-
Neřekl bych revoluční změny, spíš evoluční, ale i to stačí. Pro spoustu hráčů byl ten "dealbreaker" už jen vylepšený animační systém či customizace zbraní. Ale je tam toho samozřejmě víc, spíš jde o ty menší evoluční změny, ale dohromady dají docela dobrý důvod, proč se k Arma 2 nevracet. Tím spíš, když jsou tu mody jako All in Arma, které do Army 3 ládují ArmA 2 obsah.
-
-
-
Arma 3 je, podle mého, ve všech ohledech lepší než Arma II až na jedno a to techniku a prostředí. Jsem sám, koho nebaví jezdit v těch scifi věcičkách? Zlatej Ural a Mi-19.
-
-
505 skupina speciálních sil už na Altisu řádí v Panduru II v českých barvách. Ze vzduchu nás podporuje Mi-24 taktéž v barvách:)
-
Módy to spraví *15* . Osobně se těším hlavně na ČSLA pro Armu 3.
-
-
Za mě je to ČSLA 3, Combat!, RHS a Invasion 44 :)
-
Advanced Combat Environment....a možná Project Reality
-
-
-
No tak z videí co jsem zatím viděl mi to příjde dost nuda.. jen se tam furt chodí, jezdí, lítá, ale nic se neděje..
-
-
Arma 3 je teď prostě takovej toolkit... máš tam přes 1000 misí ve workshopu... stealth mise dlouhé, krátké, lítací v helině, ve stíhačce, pod vodou, kooperace, single, team vs team.... si stačí najít dle gusta a zahrát. Hra je tak prázdná jak si ji ty či tvůrce mise uděláš.
-
Mno jo..simulátor boje....Ne battlefield či cod
-
Právě tohle se mi na Armě líbí. Když tvoje jednotka pochoduje do útoku proti pozicím nepřítele a ty nevíš kdy se začnestřílet tak to má dobrou atmosféru. Je však pravda, že ne každého tohle baví.
-
No, v simulatorech to tak proste chodi. *1*
Napriklad v rFactoru se jenom jezdi dokola a nic se tam nedeje. Desna nuda. *15* A predstav si ze se takto nudit dokazu cele hodiny.
*5*
-
-
Ta hra je fakt ujeta to neni pro normalni lidi. Navic tech chyb co tam je to je uplnej bugfest. Fakt to neni dobra hra. Mozna za par let az se uraci nejhorsi veci doladit pak mozna. Jeste ze jsem za to dal jen 25e v alfe i toho lituju ale aspon to tak neboli.
-
-
arma není pro každého, není to jak BF3...vím to mám to oboje :)..arma je náročná na hraní tak to prostě je a jsem tomu rád,ale myslím že trojka se jim celkem povedla,cekal jsem to horší...
-
-
Je to takove zvlastni, ocekavat horsi :D Vetsinou koukas na dalsi dily s nadhledem a ocekavanim lepsiho vytvoru, nez jsi mel doposud.
-
-
-
hmm Inter ARMA silent muse.