Konami slibuje rychlou nápravu chyb v dnes vydaném Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
-
Já jsem nějak nepochopil, z čeho jsou na té hře všichni tak odvaření...😐
-
-
Tohle se fakt blbě popisuje a úplně chápu, že když se k tomu někdo dostane až dneska, tak ho to už těžko ohromí.
Jenže stejně jako první MGS v roce 1998 mi prvně ukázal, že hry nemusí bejt jen střílečky, ale i zážitek skoro jako film – s emocema a skvělým příběhem. Pak přišlo MGS2, kde si Kojima udělal šílenou pr... z hráčů, když jim po hodině sebral hlavní postavu, ale jinak zůstalo všechno – technickej posun i příběh, kterej jsem pořádně pochopil asi až ve třiceti 😅
No a pak dorazila trojka, která nás z takovýho skoro sci-fi thrilleru hodila do studený války s bondovským nádechem a hlavní postavou, o který se v předchozích hrách mluvilo jako o absolutní legendě. K tomu se přidalo všechno dobrý z minulých dílů, technicky to zase poskočilo a navíc přibyla džungle a lehkej survival systém.A prostě – některý z nás to chytlo za srdce. Máme na to parádní vzpomínky, protože to bylo (ve svý době) v mnoha ohledech fakt přelomový a neokoukaný. A i proto jsem šel do MGS Delta hned day one 😁
-
Slovy klasika: "To bys nepochopil!"
Kdybych tady měl vyjmenovat v čem byla tahle hra revoluční (a do dnes je jiné hry nemají ani z jedné desetiny) a jaké vychytávky Kodžima vymyslel (některé jsou totálně geniální), zabralo by mi to tak 2 A4 textu a moře času. A protože mi táhne na 45, nemám času nazbyt. Takže si to dohledej sám. 😉 -
-
A nemozes dat aspon 1-2 priklady?😁
-
-
-
No neber to za 80 euro.