Přejít na výpis diskuzí
Končí onlinovky Vanguard, Wizardry Online a Free Realms
28.1.2014 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Wizardry online byl propadak a nemel nic spolecneho s wizardry krome nazvu.. takze se tomu vubec nedivim..
-
-
asi tak. vydrzel sem hrat WO docela dlouho (dokud mi sily single playera stacily) ale ke konci uz to byla nuda. stale sem tak nejak cekal ze se zacne neco dit ale 'questy' vymlat N kusu monster me teda nenaplnovaly. a co se tyce odkazu na puvodni Sir-Tech serii byla vysledna hra frenciza totalne vyhozena oknem. pritom svet Wizardry by za dalsi hry rozhodne stal :(
-
Jedině dobře. Oni někdy kucí zkouší co si můžou dovolit.
-
a nevyšlo to u nás někdy před rokem ? Vím že jsem měl kdysi tu čest hrát betu a ta mě stačila. Hroznej paskvil.
-
-
Vanguard byl jedno z mála dobrých MMORPG, co jsem hrál. Objevila se tam řada zajímavých herních prvků, co jinde nejsou tak časté. Nebyla to sprostá kopírka WoWka. Ta hra podle mě dojela na fakt, že byla příliš dlouho velmi zabugovaná, byla až tragicky nedodělaná. Na téhle hře bylo vidět, že v ní nejsou peníze. Bez peněz se prostě nedá udělat velké MMO.
Škoda Vanguardu ale bylo to nevyhnutelné. Bohužel teď nevidím žádné MMO, které by ho dokázalo nahradit - jsou tu jen instancované nesmysly s velmi povrchním herním zážitkem. -
-
Co tam bylo třeba za zajimave prvky? Ta hra mě vždycky zajimala, ale nikdy jsem se k ni nedostal...
-
-
Vanguarda jako jediného je opravdu škoda. Bohužel z části utrpěl přechodem nedokončené verze pod SOE a z části ztroskotal (asi jako první MMO) na špatně nastavené rychlosti levelovaní a s tím souvisejícího nedostatku endgame contentu. Je to vážně škoda, protože nápady ta hra měla. Když jsem tenkrát vylezl na vysokou horu, jen abych se mohl kochat výhledem (několik kilometrů)...škoda mluvit, kdo nezažil, nepochopí.
-
Já se ani nedivim takových onlinovek co existuje a všechny úplně stejné..
-
-
Vanguard byl hodně jiný. Ostatní zméněná MMO jsem nehrál.
-
-
Osušme slzy a vzhůru k lepším zítřkům!
-
-
A vidíš nějaké lepší zítřky na poli MMORPG? Já tedy ne. Vše je až příliš podobné, zjednodušené a bez duše. Skutečně nová MMO příjdou až tak za 10 a více let.
-
-
World of Darkness snad v tomto století výjde
-
Vidím. Everquest Next. A do té doby legrace jménem Everquest next landmark.
-
V mmo svete uz se sice 2 roky nepohybuji, ale TES Online vypada dobre. Pokud to nejakym zasadnim zpusobem nezmrsi a dokazou pritahnout (a hlavne udrzet) tu obrovskou fanouskovskou zaklanu TES a nevymeknou a nezrusi mesicni poplatky, tak by to mohla byt zivotaschopna MMORPG. No uvidime. Po 2 letech abstinence uz bych si nejakou obtiznejsi mmorpg zahral a z toho co se chysta me nic jineho nez TES nezaujalo.
-
-
Já TES Online vůbec nevěřím. Byl jsem v betě a vůbec mě to nezaujalo a to TES hry hraju.
-
Tak to tě zklamu, je to srágora.
-
-
-