Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl by tu někdo tip na nějaké fajnové Mmorpg s větším zaměřením na crafting/ekonomiku? Dříve jsme v rodině hráli docela aktivně dofus ale poslední dobou se tam i ten klient chová ještě hůř než Windows 10. Zkoušel jsem life Is feudal ale prvních pár hodin mě opravdu nezaujalo.  Optimálně takové guilds v online provedení s rozumnými nároky na grafiku (iGPU Vega 8) a zasazením středověk/fantasy kde si budu moci 50% času setkat dřevo, z něj něco vyrábět a pak se vydat někam na raid ve skupince...


  • mě se původní design líbil, a většině komunity taky, spousta lidí to teď úplně dropla, vypadá to že studio ani neví o čem ta hra bude.. protože současnej stav je takovej že nebude o ničem a budou v podstatě čekat na feedback hráčů. jajks.

    • Na papíře to vypadá skvěle, ale s tou komunitou dnes se to asi nedá realizovat. Já UO kdysi v pravěku hrál a šikana ani nic podobného tam fakt nebyla, anebo spíše výjimečně (jen moje zkušenost). Když jsem se poprvé logl do hry, tak mě dokonce nějaký maník dropnul nabušený armor jen tak a dal pár rad do začátku. Dneska, kdy jsou servery plné malých smradů anebo debílků. kteří jediný smysl virtuální existence vidí v tom trolit ostatní, ten koncept asi fungovat nebude. Byť myšlenka je super.

      • CRYPT

        "Dneska, kdy jsou servery plné malých smradů anebo debílků. kteří jediný smysl virtuální existence vidí v tom trolit ostatní" Ty hele, za sebe reknu z WoW co hraji od 2017, ze sebe nepovazuji za maleho smrada a netrolim kdyz nemusim, ale jsem hodne toxic... Ty lidi me treba vytaci tim, ze jsou vylozene lini se kdejakou kravinu vygooglit, pricemz to je mnohonasobne rychlejsi nez to kazdej den nejakymu tragedovi vypisovat... Nebo naberes lidi do groupy a jedina vec co ctes je 123, sum pls, summon possible? - nejvetsi cancer ve wow - timto chci jen poukazat, ze nemam problem komunikovat slusne a normalne s guildou, ktera treba chodi progress, s lidmi, kteri prvni pomohou tobe a zaslouzi si jindy pomoc od tebe, ale jinak pug je silenej. Doba se zmenila, doba pokrocila... Tak nvm

        • Zaho
          "s lidmi, kteri prvni pomohou tobe a zaslouzi si jindy pomoc od tebe"
          Super přístup.

          Pug je šílenej protože je cross realm.
      • já bych ale chtěl zažít přesně tohle - půlka MMO to slibuje - open world pvp, kde jsou funkční ranky, vážně někdo řeší přesuny jednotek a bojuje se o území. Ale nikde to není dotažený do konce, myslim že i Ashes of Creation má mít něco podobnýho?

        • To nevím. Já svého času hodně hrál age of conan a guild wars 2. A ani v jedné hře to prostě nebylo ono. GW2 ty PVP boje byly šílený zmatek, kde prostě lítalo vzduchem milion AOEček, nepřehledný a v podstatě nezábavný chaos. Já měl chvílemi pocit, jako bych hrál domination mod v Unrealu. Myslím si, že kdo najde cestu jak to sladit, vybalancovat a hlavně vymyslet systém, který poskytne plnohodnotný RPG zážitek s funkčním PVP, kde smrt zabolí hodně, ale zároveň se podaří eliminovat dementy, tak objeví svatý grál. 

          • jo ja s tim souhlasím, ten GW2 pvp mod je naprd. Oba dva teda, ty jejich BGs me vubec nebavi. a nebavi me level a gear scaling. Prijde mi ze dost blizko je Life is Feudal, jenze.. taky to ma mouchy.

            • Rejsek

              GW2 areny jsou fajn. Sice je to furt dokola, ale ranked odměny ujdou a class balance je v současnosti celkem ok oproti dřívějšku (než přijde další expanze a nové OP classy, aby nalákali hráče ke koupi). GW 2 WvW bylo vždycky hlavně zerg train mezi pevnostma (takže nudný sh*t) a to poslední, co tam bylo jakž takž ok, tedy roaming pvp, zabili přidáním mounta - každej teď zdrhá a místo aby byl dismount po prvním zásahu, má mount vlastní hp a na instant dismount musíš být na vlastním mountovi a mít odemklý skill = d*mence.

              Hlavně to s většími i menšími přestávkami hraju skoro od relasu, takže nové solidní mmo, navíc s open pvp (které mám rád od dob Lineage2) a odměnami bych bral všemi dvaceti. Takže na NW jsem celkem zvědavý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit