Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak za dve a pul hodiny to vypukne, schvalne kdo je pripravenej? *2*

(Pry se da hrat do utery ?)
  • Na Facebooku jich Bioware rozdává ještě 400k... *3*
  • ak môžeš hoď mi ten klúč na Jovanko8@gmail.com. díky
  • mam dva navic, kdyby nekdo chtel hodte sem mail, já to pošlu
  • Jak jinak by si chtěl otestovat zatížení serveru, než rozdáním co nejvíce klíčů?
  • myslím že jsem nikomu beta klíč nezamezil, jak už bylo napsané v popise: Kdo dřív příjde, ten dřív mele. Neřekl jsem nikde že jsem si těch klíčů nepřál více. 2 klíče, 2 PC, 2 hráči. Ten jeden klíč byl spíše pojistka že si to doma zahraje aspoň jeden z nás.
  • Děkuji mnhohokrát za CD kod už se těším jak cíp ale zajímalo by mně kdy ten betatest bude? *15* *15*
  • Ano, je to finalni beta weekend, takze 2 dny.
  • Nevite jak dlouhej bude ten betatest? Nekde jsem tu zahledl ze snad jenom na 2 dny. Jestli jo tak to je pekne na ....
  • Jsem to odeslal a pak jsem se podíval níž a tam bylo napsaný kde ho sehnat :D takže vše OK (jestli to je na mě ovšem!)
  • mám jeden kód navíc, pokud jsi nepoužil již petrovu radu

"jít na http://massively.enjin.com/torgiveaway a pote kod pouzit na http://www.swtor.com/redeembetacode"

G33M-GAXR-QXVC-EUGJ
  • Jonny, pošta je podělaná, takže mi to přijde pozdějš :D Do středy/čtvrtka by to tu mělo bejt, nepočítal jsem s tím že se musí ještě zboží zaevidovat (či jak to je) atd atd... :D no prostě do konce týdne se loučím s osobním životem *5*
  • lol tak to je v řiti, poslal jsem to necelou hodinu po vydání článku a klíč nikde. Já mam prostě smůlu :D
  • 10 hodin za 2dny nolifer?
    když v 7 večer zapneš hru a hraješ do půlnoci, tak se mi to nezdá moc.
  • Taky děkuji za klíš. už se těším, aby to vyzkoušel :-)
  • Ellendway
    Myslím, že kódů bude dostatek. Přeci jen na každém druhém webu mají rozdávání klíčů.
  • Vrook
    Takže jsi někomu uplně zbytečně zamezil přístup ke kódu. Gratuluju. Od BW by ti žádnej kód ani nepřišel, jenom by ti poslali mail, že si máš stáhnout klienta.
  • Vám, ani mně, žádný kód nepřijde. Vám pak přijde mail, abyste šli na tu stránku, kde si stáhnete klienta. Neřešte kódy a přečtěte si FAQ na oficiálních stránkách (je to na fóru).
  • Děkuji za klíč do bety SW
  • Diky za zaslani klice. Rozhodne je fajn,ze jste je davali i tady, nez aby je clovek musel shanet po vsech certech. Osobne jsem se o SW:Tor az tak moc nezajimal,ale Vase nabidka beta klice me zlakala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit